Alien: Romulus – Proti vetřelci se v novém snímku postaví dospívající hrdinové

Alien: Romulus – Proti vetřelci se v novém snímku postaví dospívající hrdinové | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Namísto starších profíků proti xenomorphovi stojí skupina adolescentů. Známe další členy obsazení.

Včera byla řeč o tom, že se k obsazení snímku pracovně nazývaného Alien: Romulus připojila Isabela Merced. Podle magazínu The Hollywood Reporter se v maďarské Budapešti začne v ateliérech točit už 9. března, takže nepřekvapí, že záhy jsme se dočkali další velké prezentace jmen. K obsazení se připojují:

David Jonsson (Sektor), Archie Renaux (Světlo a stíny), Spike Fearn (Řekni mi všechno, The Batman) a Aileen Wu. U žádného z herců zatím nebylo odhaleno, jaké role ve snímku hrají. Již dříve byla krom dnešních přírůstků a Merced jako představitelka jedné z hlavních rolí obsazena také Cailee Spaeny, která by zřejmě měla být novou ústřední protagonistkou.

Jak tedy můžeme vidět, obsazení snímku se od předchozích Vetřelců bude výrazně lišit, když ústřední postavy nebudou více či méně ostřílení dospělí profesionálové, ale dospívající mladí lidé. Společně s nimi se podíváme na vzdálenou kolonii, kde skupina bojuje o holý život, když se střetne s obávaným xenomorphem.

Snímek by měl být v zásadě nezávislý na dosavadních Vetřelcích a má nabídnout relativně přímočarý příběh, kdy loď s posádkou havaruje na mimozemské planetě. Rozpočet má údajně činit 75 milionů dolarů a snad by měl být snímek určený přímo pro stream, podobně jako to bylo u Predátora: Kořist. Film by mohl mít premiéru v roce 2024 a má „restartovat značku“. Režíruje Fede Alvarez, původní režisér Ridley Scott patří mezi producenty. Do hlavních rolí zatím byly obsazeny Cailee Spaeny a Isabela Merced.

Titulní foto je ilustrační, starší Vetřelec

Zdroj: The Hollywood Reporter

Galerie: 5

Alien: Romulus – Proti vetřelci se v novém snímku postaví dospívající hrdinové | Fandíme filmu Alien: Romulus – Proti vetřelci se v novém snímku postaví dospívající hrdinové | Fandíme filmu Alien: Romulus – Proti vetřelci se v novém snímku postaví dospívající hrdinové | Fandíme filmu Alien: Romulus – Proti vetřelci se v novém snímku postaví dospívající hrdinové | Fandíme filmu Alien: Romulus – Proti vetřelci se v novém snímku postaví dospívající hrdinové | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest