Hellboy: The Crooked Man: Zbylé dvě hlavní postavy našly představitele

Hellboy: The Crooked Man: Zbylé dvě hlavní postavy našly představitele | Fandíme filmu
Lionsgate
Hellboye do chřtánu zla doprovodí dva smrtelníci.

Včera byl jako nový Hellboy obsazený Jack Kesy. U rudého pekelníka to ale nekončí. Potřeba je obsadit také ústřední lidské figury. Jednou z nich je Tom, muž který upsal duši démonovi, jehož se následně spolu s Hellboyem vydává hledat. Toma ztvární Jefferson White. Ten je zatím divákům nejznámější ze seriálu Yellowstone. Druhá hlavní lidská postava se jmenuje Bobbie Jo Song a scenáristé Mike Mignola a Chris Golden ji vytvořili přímo pro filmové zpracování původního komiksového příběhu Hellboy: The Crooked Man. Bobbie hraje Adeline Rudolph, již jste mohli vidět v Sabrininých děsivých dobrodružstvích nebo v Riverdale.

Děj Hellboye: The Crooked Mana se odehrává v 50. letech minulého století ve vesnické oblasti Apalačského pohoří. Hellboy je nováček v organizaci BPRD (Úřad paranormálního výzkumu a obrany) a v horách objevuje malou vísku sužovanou čarodějnicemi, jež vede Paskřivec – místní ďábel s nepříjemnou vazbou na Hellboyovu minulost.

V komiksech je Paskřivec původem válečný obchodník z 18. století, který byl za své zločiny oběšený. Vrátil se však z pekla a stal se lokálním ďáblem pro Apalačské hory. V komiksech je důležitá také postava Toma, který Paskřivcovi upsal svou duši. Společně s Hellboyem se vypravil zjistit, zda jeho duši ještě půjde zachránit. Ve snímku budou vystupovat tři hlavní postavy – Hellboy, Tom a zbrusu nová postava, kterou Mignola vymyslel speciálně pro filmovou verzi příběhu. Casting všech tří ústředních figur právě probíhá.

Režíruje Brian Taylor a scénář filmu napsal přímo autor Hellboye Mike Mignola, spolu se svým častým spolupracovníkem Chrisem Goldenem. Hlavní roli hraje Jack Kesy, v těch dalších vystupují Jefferson White a Adeline Rudolph.

Titulní foto je ilustrační, předchozí filmový Hellboy

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest