Wonder Man: Příští marvelovka nabírá obsazení

Wonder Man: Příští marvelovka nabírá obsazení | Fandíme filmu
Marvel Comics
Zobrazit další 2 obrázky
Do světa Marvelu může zamířit slavný režisér, který si zahrál už ve Star Wars.

Nedávno tu byla zpráva, že marvelovská série Wonder Man našla novou režisérku a může pomalu zamířit před kamery. Dohromady se při tom dává také obsazení. Hlavní role už delší dobu patří Yahyovi Abdul-Mateenovi II. a vrací se Ben Kingsley jako Trevor Slattery. Dále se proslechlo, že by ve snímku mohli vystoupit Ed Harris či Demetrius Grosse.

Nově se k obsazení připojila Lauren Glazier, v dosud neznámé roli. Zprávu přinesl server Deadline. Lauren je známá především z Mindhuntera a See. Vidět jste ji mohli ale třeba také v Rudé volavce či Zmizelé. Ještě než obsazení Glazier potvrdil Deadline, přinesl tuhle castingovou informaci také známý hollywoodský insider Daniel Richtman. Ten ve stejném období zveřejnil ještě jednu zvěst, která zatím zůstává nepotvrzená: Jednu z rolí by mohl dostat také Werner Herzog. Známý režisér si s chutí čas od času zahraje. V současnosti jej můžeme potkávat například v The Mandalorianovi, kde ztvárnil postavu známou jako „Klient“.

V komiksech se Wonder Man objevuje od roku 1964. Občanským jménem je známý jako Simon Williams a začínal jako záporák, když se jej Baron Zemo rozhodl využít jako nástroj pro své plány. Změnil jej z obyčejného člověka na bytost vytvořenou z pevné ionické energie. To mu dalo nadlidskou sílu, výdrž a odolnost, schopnost metat výboje a později také létat. V boji je často schopný postavit se Thorovi, Hulkovi, Iron Manovi či Captain Marvel. Williams záhy odmítl svého zlého pána a rozhodl se přidat na stranu Avengers. Zajímavé je, že v civilním životě je (v některých příbězích) celebritou, protože pracuje jako kaskadér a herec. V komiksech je často spojovaný s Visionem, protože měli značně podobnou životní energii. Někdy postavy vystupovaly skoro jako bratři a v Simonovi se probudily city k Wandě Maximoff.

Titulní foto: Komiksová předloha

Zdroje: Deadline, Daniel Richtman I, II

Galerie: 3

Wonder Man: Příští marvelovka nabírá obsazení | Fandíme filmu Wonder Man: Příští marvelovka nabírá obsazení | Fandíme filmu Wonder Man: Příští marvelovka nabírá obsazení | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu