Shazam! Hněv bohů: Draci a kouzla v novém traileru

Shazam! Hněv bohů: Draci a kouzla v novém traileru | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 6 obrázků
Klučičí superhrdina v chlapském těle zasahuje proti bohyním starým jako lidstvo samo.

Ani Shazam! Hněv bohů se během Super Bowlu nepochlubil novou ochutnávkou, ale napravil to o pár dní později, kdy bylo video vypuštěno na podporu amerického prodeje vstupenek. Je škoda, že ukázka byla zveřejněna pouze v pitomém formátu na výšku, kde je podstatná část obrazu ořezaná, ale aspoň vám bude video pasovat do mobilu, pokud jste si nás otevřeli právě tam.

I nejnovější upoutávka se soustředí na to nejpodstatnější: Billy (Asher Angel) už nepáchá dobro sám – pomáhá mu jeho superhrdinská rodina. A pak je třeba představit nové protivnice, sestry Hesperidky, dcery boha Atlase, které si přišly vzít zpátky magické síly, které si podle nich Billy a spol. uzmuli pro sebe neprávem. Bude z toho velká bitva plná čar, kouzel a...draků. Dole v galerii najdete nejnovější plakáty a další obrázky.

Pokračování se odehrává několik let po prvním snímku. Jednotliví členové rodiny Shazam! se stali zaběhnutými superhrdiny, vedle Batmana a spol. Momentálně jednotliví hrdinové zápolí se svými identitami, s tím, kdo vlastně jsou. Zároveň se máme těšit na interpersonální dramata, která k velkým rodinám prostě patří. Konkrétně pro Billyho je strašidelné stárnutí, protože dospělost už je na obzoru. Protivníky pro hrdiny budou dcery Atlase. Těm se vůbec nelíbí, že děti dostaly božské síly.

Asher Angel vrací jako Billy Batson, jenž se po vykřiknutí zaklínadla Shazam! mění v superhrdinu s dospělým tělem (Zachar Levi). Vracejí se také představitelé Billyho adoptivních sourozenců - Jack Dylan Grazer, Faithe Herman, Grace Fulton, Ian Chen a Jovan Armand. Jako jejich proměněné verze vystupují Adam Brody, Meagan Good, Ross Butler a D.J. Cotrona. Záporačky hrají Rachel Zegler, Lucy Liu a Helen Mirren. Režíruje opět David F. Sandberg. Premiéra je stanovena na 16. 3. 2023.

Podklady a foto: Warner Bros

Galerie: 7

Shazam! Hněv bohů: Draci a kouzla v novém traileru | Fandíme filmu Shazam! Hněv bohů: Draci a kouzla v novém traileru | Fandíme filmu Shazam! Hněv bohů: Draci a kouzla v novém traileru | Fandíme filmu Shazam! Hněv bohů: Draci a kouzla v novém traileru | Fandíme filmu Shazam! Hněv bohů: Draci a kouzla v novém traileru | Fandíme filmu Shazam! Hněv bohů: Draci a kouzla v novém traileru | Fandíme filmu Shazam! Hněv bohů: Draci a kouzla v novém traileru | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest