Assassin: Trailer představuje úplně poslední film Bruce Willise

Assassin: Trailer představuje úplně poslední film Bruce Willise | Fandíme filmu
Saban Films
Zobrazit dalších 5 obrázků
V nové akční sci-fi ovládají agenti na dálku cizí těla. Hlavní nebezpeční představuje Dominic Purell.

V letošním roce budou k vidění pouze dva nové filmy s Brucem Willisem. Ne proto, že to je plus minus normální počet filmů, jaké běžný herec stihne za jeden rok připravit. Důvodem je ukončení Bruceovy herecké kariéry. Akční legendě byla diagnostikována afázie, která mu neumožňuje nadále vykonávat řemeslo. Ještě než to Bruce zabalil, objevoval se v ohromném množství filmů, loni jich bylo dokonce neuvěřitelných dvanáct! Bohužel, ani jeden z nich nestál za moc a vypadá to, že ani úplně poslední Willisův kus nebude z béčkových vod nikterak vyčnívat. Možná za to mohla nemoc, možná jen ztráta zájmu o profesi, leč v posledních letech si Bruce vybíral nejlepší poměr mezi minimem práce a nejvyšší výplatou. Tvůrčí ambice už mu byly cizí.

Assassin se jeden čas měli jmenovat také Soul Assassin či Die Like Lovers. Jde o sci-fi thriller, kde Willis vede soukromou armádní skupinu, která prostřednictvím moderní technologie dokáže na dálku ovládat cizí těla a vykonávat tak dokonale utajené operace. Když je jeden z agentů zabitý během mise, rozhodne se jej pomstít manželka, která má sama bojové zkušenosti.

Krom Willise ve snímku hrají Nomzamo Mbatha, Dominic Purcell a Mustafa Shakir. Režíruje Jesse Atlas, který film natočil na motivy svého vlastního kraťasu. Ten si můžete pustit ve starším článku. Scénář Atlas napsal spolu s Aaronem Wolfem. Na VOD bude snímek uvedený 31. března. A protože se nepotvrdily, starší zvěsti, podle kterých měl Willis údajně prodat práva na svou vizuální podobu, měli by být skutečně posledním novým filmem, v němž bude Bruce k vidění.

Podklady a foto: Saban Films

Galerie: 6

Assassin: Trailer představuje úplně poslední film Bruce Willise | Fandíme filmu Assassin: Trailer představuje úplně poslední film Bruce Willise | Fandíme filmu Assassin: Trailer představuje úplně poslední film Bruce Willise | Fandíme filmu Assassin: Trailer představuje úplně poslední film Bruce Willise | Fandíme filmu Assassin: Trailer představuje úplně poslední film Bruce Willise | Fandíme filmu Assassin: Trailer představuje úplně poslední film Bruce Willise | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu