The Covenant: Jake Gyllenhaal bojuje v Afghánistánu – Trailer

The Covenant: Jake Gyllenhaal bojuje v Afghánistánu – Trailer | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit dalších 6 obrázků
Ve válečné akci Guye Ritchieho si afghánský tlumočník a zahraniční voják vzájemně zachraňují životy.

Během posledních několika let se začaly točit hned tři různé válečné filmy z Afgánistánu s obdobnou tematikou. V jednom vystupuje Tom Hardy, v jednom Gerard Butler a v jednom Jake Gyllenhaal. Jeho film se měl původně jmenovat The Interpreter (Předkladatel), ale nakonec bude uvedený pod názvem The Covenant (Úmluva / Závazek / Pouto / Slib). Od roku 2021, kdy byl projekt oznámený, se změnila ještě jedna věc. Jeden čas měla být novinka uvedena přímo na streamovací službě Amazon Prime Video, společnost se ale nakonec rozhodla prostřednictvím svého studia MGM nasadit film do kin.

Gyllenhaal hraje ve snímku seržanta Johna Kinleyho. Ten na své poslední misi v Afghánistánu dostane k ruce místního překladatele Ahmeda a má za úkol plnit průzkumnou činnost v regionu. Během hlídky je jednotka napadena a John s Ahmedem jsou jediní přeživší. Nepřátelé je pronásledují a Ahmed riskuje svůj život, když nese zraněného Kinleyho několik kilometrů napříč obtížným terénem do bezpečí. Doma v USA se Kinley dozvídá, že Ahmedovi a jeho rodině nebylo umožněno odejít z Afghánistánu do Ameriky, tak jak jim bylo přislíbeno. John je odhodlaný ochránit svého přítele a splatit mu dluh. Proto se vrací do válečné zóny, aby se k Ahmedovi a jeho rodině dostal dřív, než je objeví místní milice.

Režíruje Guy Ritchie. Scénář spolu s ním napsali Ivan Atkinson a Marn Davies. Dále hrají Dar Salim, Alexander Ludwig, Antony Starr a Emily Beecham. Datum premiéry je stanoveno v zámoří na 21. dubna, u nás zatím termín nemáme. V přiloženém traileru snímek působí jako klasické válečné drama s důrazem na akci, PTSD a bratrská pouta, která mezi vojáky během bojů vznikají. Pod trailerem najdete uveřejněné fotografie.

Podklady a foto: MGM

Galerie: 7

The Covenant: Jake Gyllenhaal bojuje v Afghánistánu – Trailer | Fandíme filmu The Covenant: Jake Gyllenhaal bojuje v Afghánistánu – Trailer | Fandíme filmu The Covenant: Jake Gyllenhaal bojuje v Afghánistánu – Trailer | Fandíme filmu The Covenant: Jake Gyllenhaal bojuje v Afghánistánu – Trailer | Fandíme filmu The Covenant: Jake Gyllenhaal bojuje v Afghánistánu – Trailer | Fandíme filmu The Covenant: Jake Gyllenhaal bojuje v Afghánistánu – Trailer | Fandíme filmu The Covenant: Jake Gyllenhaal bojuje v Afghánistánu – Trailer | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu