Swamp Thing: Komiksák bude ještě ujetější než Groot

Swamp Thing: Komiksák bude ještě ujetější než Groot | Fandíme filmu
Warner Bros.
Humusoidní Bažináč bude hororový, ale to neznamená, že se nemůže potkat se Supermanem.

Během představení nového provázaného světa DC se noví šéfové James Gunn a Peter Safran dušovali, že celé univerzum bude stylisticky a žánrově rozmanité. Jasným důkazem tomu budiž oznámení snímku Swamp Thing (Bažináč).

Populární monstrum z bažin je opravdu už na první pohled úplně něco jiného než třeba takový Superman a film má být výrazně hororový. Zároveň to ale neznamená, že by se v snímku nemohly objevit postavy, které obvykle s hororovými tóny spojovány nejsou. Značný zábavný potenciál pak Gunn vidí právě v budoucím setkávání Swamp Thing s ostatními postavami. Ještě před pár lety působilo zcela nemyslitelně, že by se Groot nebo Rocket Raccoon potkali s někým z „vážných“ Avengers. Jejich setkání s Thorem v Avengers: Infinity War ale patřilo k těm nejzábavnějším částem filmu. A Swamp Thing podle Jamese může předvést to samé na steroidech.

Pokud jde o děj, chystaný film má divákům ukázat Bažináčův „temný původ“. V komiksech je Swamp Thing původně botanik, který se po nešťastné nehodě v močále mění v humanoidní monstrum obdařené mocí ovládat okolní rostliny. Stává se ochráncem lidí a rostlin. Postava se dočkala už několika nepříliš výrazných zfilmování, naposledy tu byl seriál z roku 2019, který byl rychle zrušený a měl jen deset epizod. Na základě postů na sociálních sítích už fanoušci vesele spekulují o tom, jestli by chystaný snímek nemohl natočit James Mangold (Longan, Indiana Jones 5) nebo Guillermo del Toro (Hellboy, Tvář vody).

Titulní foto je ilustrační, ze seriálu Bažináč

Zdroje: Variety, The Wrap, James Mangold, Guillermo del Toro

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest