Supergirl: Woman of Tomorrow – Supermanova sestřenka míří na plátna

Supergirl: Woman of Tomorrow – Supermanova sestřenka míří na plátna | Fandíme filmu
Warner Television
Když nadčlověk nevyrůstá s milující rodinou ve Smallville, zanechá to na něm (na ní) následky.

Pokračujeme v rozebírání komiksových projektů, které byly odhaleny v rámci desítky představených novinek ze startujícího DC Universe. Na řadě je Supergirl. Supermanovu sestřenici mohli diváci několik let potkávat v seriálové formě a několikrát se chystal celovečerní film. Poslední projekt byl loni nakonec zase zrušen.

Teď pod vedením producentů Jamese Gunna a Petera Safrana vzniká snímek Supergirl: Woman of Tomorrow. Podle nich má film představit hodně jinou podobu postavy, než jakou by diváci očekávali. Ve filmovém světě DC Universe je rozdíl mezi Supermanem a Supergril v tom, že zatímco Kal-El byl jako nemluvně vyslaný na Zemi, kde jej vychovali milující rodiče, jeho sestřenice Kara Zor-El strávila prvních čtrnáct let na kamenitém odštěpku zničené planety Krypton, kde sledovala, jak všichni kolem ní umírají nebo jsou přímo vraždění. Tahle verze Supergirl je tedy mnohem drsnější.

Film je inspirovaný poměrně nedávnou komiksovou sérií Woman of Tomorrow, kterou napsal Tom King, jeden z členů scenáristického týmu zodpovědného za plánování provázaného filmového světa DC Universe. Komiks pojednává o vesmírné cestě za pomstou, na kterou se Kara vydává s jednou malou holkou a superpsem Kryptem.

Chystaný film nebude nijak souviset s televizním seriálem Supergirl a Gunn byl tázaný také na to, zda se v roli Supergirl ještě někdy v budoucnu ukáže Sasha Calle, jež postavu hraje v chystaném The Flashovi. James odpověděl, že to se teprve promýšlí. Nicméně je patrné, že pokud by se Supergirl v podání Sashy Calle vrátila, šlo by o separátní postavu – Supergirl v Supergirl: Woman of Tomorrow bude hrát někdo jiný.

Titulní foto je ilustrační, ze seriálu Supergirl

Zdroje: The Wrap, Variety

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu