Postava Quake z Agentů S.H.I.E.L.D. se zřejmě vrací do světa Marvelu

Postava Quake z Agentů S.H.I.E.L.D. se zřejmě vrací do světa Marvelu | Fandíme filmu
Marvel TV Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Chloe Bennet naznačuje fanouškům, že se znovu vydá mezi superhrdiny.

Jak se otevírá mnohovesmír, postupně se v provázaném filmovém světě Marvelu objevují další a další postavy ze starších projektů. Už jsme potkali záporáky a hrdiny ze starších Spider-Manů. Vrací se Wolverine, viděli jsme klasického Profesora X, vrátili se Daredevil a Kingpin a dokonce se ukázal i Black Bolt z otřesného a právem zapomenutého seriálu Inhumans. Řada fanoušků by si přála, aby se vrátili také hrdinové seriálu Agenti S.H.I.E.L.D. a teď to vypadá, že se jim přání vyplní.

Seriál byl původně prezentovaný jako spin-off celovečerních Avengers a po určitý čas se tvářil, že se odehrává ve stejném světě, jako celovečerní filmy. Postupně se ale seriál od celovečeráků víc a víc vzdaloval a na konci už se cestovalo v čase a napříč paralelními světy, aby bylo zřejmé, že jde o zcela separátní záležitost.

Herečka Chloe Bennet, která v sérii po všech šest sezon hrála ústřední postavu Skye (alias Daisy, alias Quake) loni na podzim na sociálních sítích sdílela příspěvek, po němž fanoušci začali spekulovat o tom, jestli se náhodou neobjeví v chystané sérii Secret Invasion. Tehdy to herečka vyvrátila. Aktuálně známý insider Charles Murphy se svými followery diskutoval o tom, že si moc nedokáže představit, že by Bennet měla sdílet scény spolu s herci kalibru Florence Pugh či Samuela L. Jacksona. Rozjela se debata, která se donesla až k herečce. Ta se ohradila vůči narážkám na úroveň svých hereckých schopností, ale především dodala, že má silný pocit, že Murphyho tweety už brzy nebudou platit.

To si internet okamžitě vyložil jako nenápadný náznak toho, že se herečka vrací do Marvelu a vedle svých slavnějších hereckých kolegů si zahraje. Pokud tomu tak je, pak zbývá zjistit, v jakém projektu ji můžeme čekat. Pokud na podzim Chloe nezapírala, tak ji nepotkáme v letošní Secret Invasion.

Foto: Chloe Bennet v seriálu Agents of S.H.I.E.L.D.

Zdroj: Murphy‘s Multiverse

Galerie: 4

Postava Quake z Agentů S.H.I.E.L.D. se zřejmě vrací do světa Marvelu | Fandíme filmu Postava Quake z Agentů S.H.I.E.L.D. se zřejmě vrací do světa Marvelu | Fandíme filmu Postava Quake z Agentů S.H.I.E.L.D. se zřejmě vrací do světa Marvelu | Fandíme filmu Postava Quake z Agentů S.H.I.E.L.D. se zřejmě vrací do světa Marvelu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest