When You Finish Saving the World: Finn Wolfhard ze Stranger Things dospívá

When You Finish Saving the World: Finn Wolfhard ze Stranger Things dospívá | Fandíme filmu
A24
Zobrazit další 4 obrázky
Ziggy píše muziku, potýká se s mámou a v traileru to celé působí jako zatraceně příjemná podívaná.

Herec Jesse Eisenberg bývá nejpřesvědčivější v komediálních dramatech plných nervózní energie. Teď jedno takové sám napsal a zrežíroval. Jeho autorská prvotina se jmenuje When You Finish Saving the World a jde o klasický vztahový nezávislák, který pracuje především s postavami, náladou a atmosférou.

Evelyn se oddala pomoci lidem v nesnázích, ale sama má potíže, když se snaží najít společnou řeč se svým synem Ziggym. Z toho roste internetová hudební hvězda, ale skutečný svět a jeho potíže mu tak trochu unikají. Evelyn si kompenzuje své rodičovské nezdary snahou o pomoc puberťákovi, který nastoupí do jejího útulku a Ziggy se pokouší získat pozornost prudce inteligentní spolužačky, která se hodně zajímá o politiku. Komediální snímek nabízí kousavý portrét matky a syna, kteří jsou si daleko podobnější, než jsou si ochotní připustit.

Evelyn ztvárnila Julianne Moore (Hannibal, Potomci lidí, Pořád jsem to já), Ziggyho Finn Wolfhard (Stranger Things, To). Vedle ústřední dvojky ve snímku vystupují také Alisha Boe, Jay O. Sanders a Billy Bryk. Z festivalů si snímek odnáší spíše průměrná hodnocení, kdy část kritiků kvituje ústřední herce a komorní příběh, zatímco jiným hodnotícím připadá, že je příběh poněkud banální. Pusťte si náladotvorný trailer a udělejte si obrázek, zda by When You Finish Saving the World mohlo sednout právě vám. V zámoří je snímek uváděný od 20. ledna, u nás zatím na ohlášení termínu čekáme.

Podklady a foto: A24

Galerie: 5

When You Finish Saving the World: Finn Wolfhard ze Stranger Things dospívá | Fandíme filmu When You Finish Saving the World: Finn Wolfhard ze Stranger Things dospívá | Fandíme filmu When You Finish Saving the World: Finn Wolfhard ze Stranger Things dospívá | Fandíme filmu When You Finish Saving the World: Finn Wolfhard ze Stranger Things dospívá | Fandíme filmu When You Finish Saving the World: Finn Wolfhard ze Stranger Things dospívá | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest