Captain America 4 má přímo navazovat na Eternals

Captain America 4 má přímo navazovat na Eternals | Fandíme filmu
Marvel Studios
V chystaném filmu se má ve filmovém světě Marvelu konečně objevit další klasický prvek známý z komiksů.

Jak se pomalu blíží natáčení Captaina Ameriky: New World Order, postupně ze zákulisí unikají další podrobnosti, jež nám přibližují, čeho se ve snímku dočkáme. Jedná se o klasické insiderské zvěsti, které zatím nikdo oficiálně nepotvrdil a může se stát, že i momentálně platící skutečnosti budou do premiéry snímku nějakým způsobem pozměněny. Informace nicméně přicházejí i ze spolehlivých zdrojů, takže si pojďme rozebrat, čeho bychom se měli v Captainu Amerikovi 4 dočkat.

Harrison Ford po zesnulém Williamu Hurtovi převzal roli Thunderbolta Rosse. Ten byl v minulosti armádním generálem či ministrem obrany. V novém snímku má být prezidentem Spojených států. Máme očekávat, že se v průběhu příběhu promění v nebezpečného Red Hulka a obecně se má snímek hodně točit kolem séra supervojáka, které dalo vzniknout třeba Captainu Amerikovi, ale zároveň také různým Hulkům.

Prezident Ross má ve snímku plnit úlohu hlavního antagonisty. Na mezinárodním poli se americký prezident zaplete do boje o vzácný kov, adamantium, o nějž budou usilovat nejrůznější záporáci a nejrůznější země. V komiksech je adamantium (podobně jako vibranium) extrémně odolný materiál, jímž je kupříkladu potažená celá Wolverinova kostra (včetně jeho vyskakovacích drápů). Ve filmovém světě má být původ kovu úzce navázaný na snímek Eternals. V jeho závěru v moři ztuhne Celestiál Tiamut. A právě jeho „zkamenělé“ obří tělo má být zdrojem vzácného adamantia.

Krom zpráv ze spolehlivých zdrojů se objevily také nejrůznější drby ze zdrojů spolehlivých méně. Podle těch se Sam Wilson snaží ve snímku dát dohromady nový tým Avengers, některého ze záporáků by mohla ztvárnit Jessica Chastain a není zcela vyloučeno, že by na scéně ukázal Bruce Banner (Mark Ruffalo). Chybět nemá ani Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus), zákulisní manipulátorka, která v několika posledních sériích a filmech začala nenápadně ovlivňovat marvelovské dění.

Jako nový Captain America se vrací Anthony Mackie. Carl Lumbly se vrací jako Isaiah Bradley, Eli Bradley jako Elijah Richardson, Tim Blake Nelson jako Leader, Danny Ramirez jako Joaquin Torres. Harrison Ford po smrti Williama Hurta převzal roli Thunderbolta Rosse. Scénář snímku píší Malcolm Spellman a Dalan Musson. Režíruje Julius Onah. Datum premiéry je stanoveno na 2. května 2024.

Titulní foto je ilustrační - Eternals

Zdroje: Daniel Richtman I, II, III, IV, V, KC Walsh, My Time to Shine Hello I, II, III, IV, V, Can We Get Some Toast I, II, MSS Scoop

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu