Ballerina: Malebné moravské městečko se změní ve „válečnou zónu“

Ballerina: Malebné moravské městečko se změní ve „válečnou zónu“ | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 1 obrázek
Spin-off Johna Wicka obsadil další klíčovou postavu a odhalil podrobnosti o natáčení v Česku.

V České republice pokračuje natáčení akčního snímku Ballerina, který se odehrává ve světě Johna Wicka. Po Novém roce zamíří produkce do podhůří Beskyd. Díky vývěsce Štramberku víme, jak bude natáčení v malebném moravském městečku probíhat. Filmaři začnou všechno chystat už 3. ledna. Vlastní natáčení bude trvat tři dny, kdy štáb zasněží pronajaté domy a ulice umělým sněhem. Pokud budou mít přihlížející zvědavci štěstí a ničím necloněný výhled, pak by mohli vidět kaskadéry probíhající ulicemi, střelbu, sklouznutí hlavní hrdinky po střeše a automobilovou akci.

Obsazení snímku se mezitím dočkalo dalšího rozšíření. Ansámbl doplňuje zkušený Gabriel Byrne. Podrobnosti o jeho roli neznáme, ale zpráva magazínu Deadline, který o castingu informoval jako první, naznačuje, že by měl ztvárnit záporáka. Gabriela můžete znát z Millerovy křižovatky, Děsivého dědictví či třeba seriálů V odborné péči či War of the Worlds.

Hlavní hrdinkou příběhu je mladá žena, která se bude snažit pomstít vrahům svojí rodiny. Keanu Reeves se vrací John Wick, Ian McShane jako Winston, Lance Reddick jako Charon, Anjelica Huston, jako „Ředitelka“ - šéfka vražedného baletního programu. Hlavní roli dostala Ana de Armas. Doplňují ji Catalina Sandino Moreno, Gabriel Byrne a Norman Reedus. Režíruje Len Wiseman. Scénář napsali Shay Hatten a Emerald Fennell. Chad Stahelski, režisér wickovské série, snímek produkuje.

Titulní foto je ilustrační: John Wick 3

Zdroje: Štramberk, Deadline

Galerie: 2

Ballerina: Malebné moravské městečko se změní ve „válečnou zónu“ | Fandíme filmu Ballerina: Malebné moravské městečko se změní ve „válečnou zónu“ | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest