Ant-Man a Wasp: Quantumania bude velkofilm na úrovni Avengers

Ant-Man a Wasp: Quantumania bude velkofilm na úrovni Avengers | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 15 obrázků
Záporák v podání Jonathana Majorse nemusí být nutně ten samý, jakého potkáme v Avengers: The Kang Dynasty.

Marvel pomaličku připravuje diváky na svůj příští počin, na třetí díl mravenčí série nazvaný Ant-Man a Wasp: Quantumania. Před časem byl zveřejněný trailer a průběžně jsou uvolňovány rozhovory s tvůrci a herci. Jeden takový filmaři v čele s režisérem Peytonem Reedem poskytli magazínu Entertainment Weekly.

Snímek otevírá pátou fázi filmového světa Marvelu, což je pro sérii vlastně celkem typická pozice. I v minulosti Ant-Manova dobrodružství stála někde na přelomu jednotlivých fází. První snímek dorazil po Avengers: Age of Ultron, ten druhý po Avengers: Infinity War. Diváci tak mravenčí filmy vnímali jako takovou příležitost k vydechnutí. A to už režisér Reed do třetice nechtěl. Přál si, aby právě jeho snímek byl oním megafilmem na úrovni Avengers.

Quntumania nakonec přesně taková je. Koncept Kvantové říše představily už předchozí snímky, teď se do ní poprvé ponoříme naplno. Čeká tak na nás epický velkofilm, v němž filmaři naplno ukáží komplexní obří svět, který se se na úrovni atomů ukrývá v tom našem. Máme se těšit na celý ekosystém a společnost, stejně jako na stvoření a bytosti, které miniaturní říši obývají.

Dalším důvodem, proč třetí Ant-Man bude výrazně větší než ti předchozí, je Kang. Nového padoucha vnímá Peyton jako jednoho z nejikoničtějších v rámci bohaté marvelovské historie. V komiksech je Kang pánem času, v Quantumanii se od předlohy postava maličko liší. Režisér zatím neprozradí podrobnosti, nicméně naznačil, že zatímco běžní smrtelníci žijí své životy lineárně, pro Kanga to neplatí. Ant-Man v něm pozná „nejmocnější bytost multiverza“. Představitel Kanga Jonathan Majors potom naznačil, že není tak úplně jednoznačné, že Kang představený v Quantumanii a ten v Avengers: The Kang Dynasty musejí nezbytně být ta samá postava. Docela klidně by to mohly být dvě rozdílné entity.

Pokud jde o další figury v příběhu, hodně důležitou roli bude hrát vztah Scotta (Paul Rudd) s jeho o kousek starší dcerou Cassie (Kathryn Newton). Cassie se během tátovy nepřítomnosti hodně šťourala v zápiscích Hanka Pyma (Michael Douglas), což v ní probudilo zájem o vědu. A závěrem v rozhovoru zaznělo ještě to, že Bill Murray hraje ve snímku klíčovou postavu. Je to někdo z minulosti Janet van Dyne (Michelle Pfeiffer). Ve snímku má symbolizovat, že i když necháte svou minulost plavat, tak si ta minulost obvykle najde cestu, jak vás znovu dostihnout.

Ant-Man a Wasp: Quantumania oficiálně startuje 5. fázi filmového světa Marvelu. Scott Lang (Paul Rudd) a Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) se vracejí jako superhrdinští partneři Ant-Man a Wasp. Spolu s rodiči Hope, Hankem Pymen (Michael Douglas) a Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer), se celá rodina i s Cassie Lang (Kathryn Newton) ocitá v Kvantové říši. Tam na ně čekají zbrusu nová stvoření a dobrodružství, jež je pošle daleko za hranice toho, co považovali za možné. Jonathan Majors se připojil jako Kang. Dále hrají Randall Park a Bill Murray. Režíruje Peyton Reed, scénář napsal Jeff Loveness. Datum premiéry je naplánováno na 16. března 2023.

Foto: Marvel

Zdroj: Entertainment Weekly

Galerie: 16

Ant-Man a Wasp: Quantumania bude velkofilm na úrovni Avengers | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania bude velkofilm na úrovni Avengers | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania bude velkofilm na úrovni Avengers | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania bude velkofilm na úrovni Avengers | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania bude velkofilm na úrovni Avengers | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania bude velkofilm na úrovni Avengers | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania bude velkofilm na úrovni Avengers | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania bude velkofilm na úrovni Avengers | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania bude velkofilm na úrovni Avengers | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania bude velkofilm na úrovni Avengers | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania bude velkofilm na úrovni Avengers | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania bude velkofilm na úrovni Avengers | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania bude velkofilm na úrovni Avengers | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania bude velkofilm na úrovni Avengers | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania bude velkofilm na úrovni Avengers | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania bude velkofilm na úrovni Avengers | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest