Spider-Man: Napříč paralelními světy – Nový trailer sází na emoce

Spider-Man: Napříč paralelními světy – Nový trailer sází na emoce | Fandíme filmu
Sony
Zobrazit dalších 7 obrázků
V upoutávce pro příští film se Spider-Manem se to pavoučími hrdiny jen hemží.

Spider-Man: Paralelní světy se setkal s obrovskou chválou kritiky a získal Oscara za nejlepší celovečerní animovaný film roku. Oznámena byla hned dvě pokračování, kdy to první, Spider-Mana: Napříč paralelními světy (Spider-Man: Across the Spider-Verse) uvidíme už v červnu příštího roku. Teď je tu nový trailer.

Ten je překvapivě emotivní, když velkou část času strávíme s hlavním hrdinou Milesem Moralesem (Shameik Moore) a jeho mámou (Luna Lauren Vélez), která mu klade na srdce, aby si zachoval svou vnitřní čistotu. Dále už se snímek noří do hlubin pavoučího mnohovesmíru. Scenárista a producent Phil Lord potvrdil, že se podíváme hned do několika paralelních světů, které budou vyvedeny šesti různými výtvarnými styly.

Poté, co se Miles znovu setkává s Gwen Stacy (Hailee Steinfeld), narazí na tým různorodých lidí s pavoučími schopnostmi, kteří se snaží ochránit mnohovesmír jako takový. Skupina se ale nemůže shodnout na tom, jak naložit s novou hrozbou a situace se vyvine tak, že Miles skončí v opozici oproti ostatním „Pavoukům“. Aby zachránil ty, na nichž mu nejvíc záleží, musí si sám pro sebe znovu stanovit, co to vlastně znamená být hrdinou.

Ačkoliv je hlavní postavou stál Miles, velká pozornost se bude soustředit také na Gwen. Ta samu sebe pokládá za bojovníka se zločinem, ve vlastním univerzu je však označována za příčinu smrti tamějšího Petera Parkera. Aby toho nebylo málo, Parkerova vraha se snaží dopadnout její vlastní táta, policejní kapitán George Stacy (Shea Whigham).

Oscar Isaac vystupuje ve snímku jako Miguel O’Hara, alias Spider-Man 2099. Tenhle pavoučí hrdina z budoucnosti podle svého představitele vůbec nemá smysl pro humor. Je to právě on, kdo se postavil do čela týmu, který se snaží napravit následky, které měla exploze urychlovače částic v závěru prvního filmu.

Z již potvrzených Spider-Manů, kteří se ve Spider-Manovi: Napříč paralelními světy určitě objeví to jsou: Peter B. Parker z prvního filmu (Jake Johnson), Spider-Woman (Issa Rae) či Hobart Brown, alias Spider-Punk (Daniel Kaluuya). Ukáží se také japonský Spider-Man, Spider-Man z videohry na Playstation, Bag Head Spider-Man, Spider-Man Unlimited a celá řada dalších, jak sami můžete vidět v traileru. Po internetu také kolují oficiálně nepotvrzené drby, podle kterých by se mohli ukázat i Spider-Mani z animovaných seriálů, a Spider-Mani Toma Hollanda, Andrew Garfielda a Tobeyho Maguira.

Záporákem obou dvou připravovaných filmů je The Spot (Jason Schwartzman), který podle režiséra Kempa Powerse na první pohled působí jako vtip, ale jeho schopnost otevírat portály mezi dimenzemi má v podobném příběhu obrovský potenciál. Postava navíc bude mít s Milesem nějakou překvapivou vazbu.

Dole pod trailerem si prohlédněte naposledy uveřejněné fotky, v komentářích můžete dát vědět, jakých zajímavých Spider-Manů jste si v traileru všimli.

Miles Morales se vrací v další kapitole ságy Spider-Verse ságy. Čeká na něj epické dobrodružství, které přátelského souseda Spider-Mana transportuje z Brooklynu napříč mnohovesmírem, aby pomohl Gwen Stacey a nové skupině Spider-lidí proti padouchovi silnějšímu než cokoliv, proti čemu se v minulosti postavili. V hlavních rolích promlouvají Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Oscar Isaac, Issa Rae, Jake Johnson, Brian Tyree Henry, Jason Schwartzman, Jorma Taccone, Daniel Kaluuya a Shea Whigham. Film zrežírovali Joaquim Dos Santos, Kemp Powers a Justin Thompson. Scénář napsali Dave Callaham, Phil Lord, Christopher Miller. Datum české premiéry je stanoveno na 1. června 2023.

Foto: Sony

Zdroje: Games Radar, Empire, The Cosmic Circus

Galerie: 8

Spider-Man: Napříč paralelními světy – Nový trailer sází na emoce | Fandíme filmu Spider-Man: Napříč paralelními světy – Nový trailer sází na emoce | Fandíme filmu Spider-Man: Napříč paralelními světy – Nový trailer sází na emoce | Fandíme filmu Spider-Man: Napříč paralelními světy – Nový trailer sází na emoce | Fandíme filmu Spider-Man: Napříč paralelními světy – Nový trailer sází na emoce | Fandíme filmu Spider-Man: Napříč paralelními světy – Nový trailer sází na emoce | Fandíme filmu Spider-Man: Napříč paralelními světy – Nový trailer sází na emoce | Fandíme filmu Spider-Man: Napříč paralelními světy – Nový trailer sází na emoce | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu