Mumie se může dočkat dalšího pokračování

Mumie se může dočkat dalšího pokračování | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Podle zákulisních zvěstí se Brendan Fraser a další hvězdy mohou k sérii po letech vrátit.

Ve stejném podcastu, v němž reportér Jeff Sneider odhalil zrušení snímku Batman Beyond, jsme se dozvěděli ještě jednu velkou zajímavost. Režiséři Adil El Arbi a Bilall Fallah podle jeho zdrojů chystají další velkofilm. El Arbi s Fallahem prorazili díky úspěšným Mizerům navždy a následně pro Marvel zrežírovali několik epizod Ms. Marvel a pro DC Batgirl. Tu se nakonec studio nějaký čas po dotočení rozhodlo zahodit, aby dostalo daňovou úlevu. Podle Sneidera však pánové nelení a mají další velkou příležitost.

Tou by údajně mělo být pokračování Mumie. Podle šuškandy by mohlo studio zkusit využít skutečnosti, že je Brendan Fraser po letech opět středem diváckého zájmu díky snímku The Whale. V tom si Fraser zahrál chorobně obézního muže, co nevychází ze svého domova a téměř určitě bude s rolí usilovat o Oscara. Podle Sneidera by se nemusel vrátit pouze hlavní hrdina Rick, ale také Rachel Weisz jako jeho partnerka Evelyn, John Hannah jako její bratr Jonanathan a dokonce Dwayne Johnson jako král Škorpion.

V tuhle chvíli jde opravdu jen o nepotvrzené klepy, nicméně z obchodního hlediska by takový projekt dával smysl. Studio Universal se dlouhodobě snaží točit filmy v nichž vystupují „jeho“ slavná monstra, jako jsou Drákula, Neviditelný muž nebo právě Mumie. S Brandonem Fraserem vznikly tři úspěšné filmy s mumií a vedle toho se diváci ještě dočkali spin-offu s králem Škorpionem. Mumie: Hrob Dračího císaře vznikla v roce 2007 a následně měla značka pauzu. Studio se ji pokusilo resuscitovat v roce 2017 snímkem s Tomem Cruisem v hlavní roli, avšak film u kritiky i diváků pohořel a pokračování se nikdy nedočkal. Universal jednoznačně další Mumii točit chce. Pokračování po letech u diváků frčí (vzpomeňte na Star Wars, Indianu Jonese, Krotitele duchů, Mizery…), takže proč nevyužít příležitosti a neobnovit značku v její nejslavnější podobě.

Co vy na to? Dali byste si další Mumii s Fraserem a spol.?

Foto: Mumie s Brandonem Fraserem

Zdroj: Jeff Sneider

Galerie: 4

Mumie se může dočkat dalšího pokračování | Fandíme filmu Mumie se může dočkat dalšího pokračování | Fandíme filmu Mumie se může dočkat dalšího pokračování | Fandíme filmu Mumie se může dočkat dalšího pokračování | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest