Můj kámoš špión: Akční školka s Davem Bautistou dostane pokračování

Můj kámoš špión: Akční školka s Davem Bautistou dostane pokračování | Fandíme filmu
Amazon Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Drsný agent CIA a malá holka se opět sejdou při dalším bláznivém dobrodružství.

Vzpomínáte si na akční komedii Můj kámoš špión (My Spy)? Pokud ne, tak to ani tak nepřekvapí. Snímek původně mířil do kin, ale ztratil se během pandemie na službě Amazon Prime Video, kde celkem prošuměl. Ohlasy hovoří o filmu bez příchuti a zápachu. Agregátor recenzí Rotten Tomatoes hlásí průměrnou známku 5,4 z 10, čeští diváci na ČSFD byli o trochu smířlivější a šli na 63%. Tak či tak asi málokdo čekal, že film o přátelství velkého špiona a malé holky bude mít pokračování.

Podle informací serveru Murphy‘s Multiverse se v hlavních rolích vracejí Dave Bautista (Strážci Galaxie, Na nože 2) a mladá Chloe Coleman. Režíruje znovu Peter Segal (Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas, 50x a stále poprvé, Zpátky do ringu), scénář píší autoři jedničky, Jon a Erich Hoeberovi (Red, Bitevní loď, MEG). Natáčet se začne příští rok v únoru, kdy se štáb vypraví do Jihoafrické republiky a do Itálie. Film vzniká tentokrát rovnou pro Amazon a lze předpokládat, že bude uvedený nejdřív závěrem roku 2023, ale spíš až v roce následujícím.

V jedničce hrál Bautista agenta CIA Jje, který kvůli svojí horkokrevnosti dostane zdánlivě jednoduchou misi, kdy má pouze dohlížet na jednu na první pohled obyčejnou rodinu. Malá Sophie ho okamžitě odhalí, a pokud agent nechce, aby ho napráskala, musí jí slíbit, že ji zasvětí do tajů špionážního řemesla. Postupně se Sophie s agentem sblíží a zaplete se do velkých trablů. JJ ji pomůže zachránit, dá se dohromady s její mámou a znovu získá důvěru CIA. Že by na netradiční dvojku čekala v pokračování rodinná špionážní dovolená?

Foto: Prví film Můj kámoš špión

Zdroj: Murphy‘s Multiverse

Galerie: 3

Můj kámoš špión: Akční školka s Davem Bautistou dostane pokračování | Fandíme filmu Můj kámoš špión: Akční školka s Davem Bautistou dostane pokračování | Fandíme filmu Můj kámoš špión: Akční školka s Davem Bautistou dostane pokračování | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest