Canary Black: Kate Beckinsale v nové akci zradí CIA, aby zachránila manžela

Canary Black: Kate Beckinsale v nové akci zradí CIA, aby zachránila manžela | Fandíme filmu
Anton
Zobrazit další 2 obrázky
Představitelka Seleny z Underworldu se pustila do špionážní novinky s režisérem 96 hodin.

Kate Beckinsale je divákům dobře známá jako představitelka akčních rolí. Proslavila ji série Underworld, vedle toho si zahrála ve Van Helsingovi, Total Recall, Joltu nebo seriálu The Widow. Svoji akční sbírku rozšíří novinkou Canary Black.

Beckinsale tu hraje špičkovou agentku CIA Avery Graves, které teroristé unesou muže a donutí ji, aby zradila svou vlast, pokud chce manželovi zachránit život. Avery je odříznutá od svého týmu a nezbývá jí, než se obrátit na své kontakty z podsvětí. Ty jí mají pomoci získat informace, které od ní únosci požadují. Na každém rohu na ni čeká zrada, a tak se musí spoléhat pouze na sebe, svůj špičkový trénink a schopnost tvrdě se porvat. Čas se krátí, ale pokud agentka dodá teroristům, co po ní chtějí, může to spustit celosvětovou krizi.

Krom Kate ve snímku hraje ještě Rupert Friend (Hitman, Ve jménu vlasti, Obi-Wan Kenobi). Režíruje Pierre Morel, který začínal jako kameraman u filmů Kurýr či Utržený ze řetězu, aby následně už sám natočil Okrsek 13 nebo 96 hodin. Bohužel, po skvělém startu už to nikdy tak dobré nebylo – následovaly snímky Bez soucitu, Gunman: Muž na odstřel, Peppermint či Al Kameen. O průšvihy nešlo, ale obecné uznání jako u 96 hodin už se prostě nedostavilo. Kéž by si Pierre spolu s Canary Black spravil reputaci.

Natáčení už začalo, přičemž se točí v Chorvatsku. Scénář napsal Matthew Kennedy (Den otců, Střihač, Dědictví). V galerii najdete první fotky.

Foto: Anton

Zdroje: Deadline, Sentient Entertainment

Galerie: 3

Canary Black: Kate Beckinsale v nové akci zradí CIA, aby zachránila manžela | Fandíme filmu Canary Black: Kate Beckinsale v nové akci zradí CIA, aby zachránila manžela | Fandíme filmu Canary Black: Kate Beckinsale v nové akci zradí CIA, aby zachránila manžela | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest