Breathe: Milla Jovovich ve sci-fi ze světa, kde došel kyslík

Breathe: Milla Jovovich ve sci-fi ze světa, kde došel kyslík | Fandíme filmu
Thunder Road
Zobrazit další 3 obrázky
Koukněte na první foto a seznamte se s novinkou, v níž hrají také Sam Worthington či Common.

Mila Jovovich se v žánrových filmech našla. Širší veřejnost si jí všimla v Pátém elementu, navázala Johankou z Arku, pokračovala sérií Resident Evil a naposled se potýkala s obřími příšerami v Monster Hunterovi. Ani tentokrát ji neuvidíme ve filmu bez nadpřirozených prvků.

Novinka se jmenuje Breathe (zhruba Dýchat / Dýchej) a odehrává se v blíže nespecifikované budoucnosti, kde je většina Země neobyvatelná, protože chybí kyslík. Hrdinka Maya spolu se svou dcerou žije v podzemním bunkru. Na povrch je možné podnikat pouze krátké výpravy a to díky kyslíkovému skafandru. Ten vyvinul Darius, Mayn manžel, který je považovaný za mrtvého. Když se z ničeho nic objeví pár, který tvrdí, že Daria zná a ví, co se mu stalo, Maya jej váhavě pustí do bunkru. Ale jsou cizinci tím, za koho se vydávají?

Postavu dcery ztvárnila Quvenzhané Wallis, Daria Common. Dále hrají Jennifer Hudson a Sam Worthington (zřejmě jako cizí pár). Snímek natočil Stefon Bristol, který se před třemi lety předvedl sympatickou sci-fi Na shledanou včera. Scénář filmu se před pár lety umístil na Black Listu, výročním scénáři dosud nezfilmovaných scénářů. Napsal jej Doug Simon (Demonic, Brotherhood). Film se natáčel letos létě ve Filadelfii, produkovala jej společnost Thunder Road, která stojí za sérií Johna Wicka. Lze očekávat, že snímek bude k vidění v příštím roce.

Dole v galerii najdete první zveřejněné foto a pár zákulisních snímků.

Foto: Thunder Road

Zdroje: Deadline, Stefon Bristol

Galerie: 4

Breathe: Milla Jovovich ve sci-fi ze světa, kde došel kyslík | Fandíme filmu Breathe: Milla Jovovich ve sci-fi ze světa, kde došel kyslík | Fandíme filmu Breathe: Milla Jovovich ve sci-fi ze světa, kde došel kyslík | Fandíme filmu Breathe: Milla Jovovich ve sci-fi ze světa, kde došel kyslík | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest