Poker Face: Pokerový podraz se promění v boj o život

Poker Face: Pokerový podraz se promění v boj o život | Fandíme filmu
Screen Media
Zobrazit dalších 5 obrázků
Russell Crowe blufuje jako divý, ale vše se změní, když je jeho rodina v ohrožení. Pusťte si trailer.

Trailer představuje nový snímek Poker Face, kde Russell Crowe pořádá výjimečnou pokerovou partii. Jednak jsou ve hře obří peníze, ale také Jake (Crowe) neříká hráčům úplně všechno. Podle traileru přinejmenším jednomu z nich půjde o život, Jake všechny účastníky partie sleduje špionážní technikou a je patrné, že sleduje jiné cíle než výhru ve hře. Všechno se ale obrátí vzhůru nohama, když do domu vniknou ozbrojení útočníci a ohrožují Jakeovu rodinu. Nezbývá mu, než spolupracovat s lidmi, s nimiž ještě před malou chvílí měl poměrně vyostřenou chvilku. Poker Face v traileru působí jako poměrně standardní thriller, který by snad mohl táhnout nahoru Crowe v hlavní roli. Jak to dopadne se dozvíme už 22. listopadu, kdy film dorazí na VOD.

Russell Crowe snímek Poker Face zrežíroval a je spoluautorem scénáře. Hraje technologického miliardáře a gamblera Jakea Foleyho. Ten svým přátelům z dětství nabídne příležitost vyhrát v kartách víc peněz, než se jim kdy snilo. Celá hra je ve skutečnosti důmyslně vymyšlený podraz, jenžpotrestat hříchy, které jednotliví muži v minulosti spáchali. Když však honosné sídlo v Miami napadnou nebezpeční útočníci, musí Jake svoji strategii přehodnotit. Krom Crowea ve snímku vystupují Liam Hemsworth, RZA nebo Elsa Pataky. Scénář spolu s Crowem napsal Stephen M. Coates.

Podklady a foto: Screen Media

Galerie: 6

Poker Face: Pokerový podraz se promění v boj o život | Fandíme filmu Poker Face: Pokerový podraz se promění v boj o život | Fandíme filmu Poker Face: Pokerový podraz se promění v boj o život | Fandíme filmu Poker Face: Pokerový podraz se promění v boj o život | Fandíme filmu Poker Face: Pokerový podraz se promění v boj o život | Fandíme filmu Poker Face: Pokerový podraz se promění v boj o život | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest