Další Jumanji a Red Notice, aneb The Rock má napilno

Další Jumanji a Red Notice, aneb The Rock má napilno | Fandíme filmu
Sony Pictures
Produkční partneři Dwaynea Johnsona odhalují, jaké projekty má hollywoodský hromotluk v nejbližším kalendáři.

Dwayne Johnson točí nákladné velkofilmy, o nichž jde ale do určité míry mluvit jako o „rodinných“ projektech. Rád pracuje se stálým okruhem hereckých kolegů, režisérů a především produkčních partnerů. Naprostou většinu jeho filmů z posledních let produkovali Hiram Garcia, Beau Flynn nebo oba dva. Pánové zaštítili také komiksovku Black Adam. Jak se ta blíží do kin, novinářské pokrytí je stále širší, a tak už se do rozhovorů s novináři pustili i producenti. Krom chystaného snímku s komiksovým antihrdinou přišla ale řeč i na další The Rockovy filmy.

Jak to s Dwaynem v nejbližších měsících bude vypadat? Ze všeho nejdřív se Johnson pustí do natáčení Red One, vánoční akční komedie. Film točí Johnson s Jakem Kasdanem, s nímž natočil dva díly Jumanji. Až bude Red One hotový, pustí se Kasdan právě do příprav dalšího Jumanji. Garcia dodává, že o dalším Jumanji živě diskutují a mají skvělý námět, o nějž se příští díl opře.

Potom je na řadě pokračování Red Notice. Akčňák s Gal Gadot a Ryanem Reynoldsem sice měl slabé recenze, ale na Netflixu si jej pustila spousta lidí, a tak si streamovací služba objednala hned dvě pokračování. Flynn uvádí, že scénář pro Red Notice 2 je hotový a scénář pro Red Notice 3 se dokončuje. Flynn s Garciou stále chtějí obě dvě pokračování točit v těsné návaznosti. A to z prostého důvodu – Všichni tři představitelé hlavních rolí jsou extrémně vytížení a nahnat je před kameru jednou je snazší, než s nimi domluvit dva různé termíny. Zároveň ale bude záležet na tom, zda budou všichni tři s oběma scénáři spokojení. Rawson Marshall Thurber pracuje pilně na tom, aby se to povedlo.

Vedle toho všeho pánové zmínili v rozhovoru pro Collider ještě Expedici: Džungle 2. Tenhle projekt je prozatím až někde daleko na obzoru, ale minimálně pro tuhle chvíli to vypadá, že se s natáčením počítá, na rozdíl třeba od Doca Savage, o němž jsme dlouhá léta nic pořádného neslyšeli a vypadá to, že místo filmu s The Rockem vznikne TV seriál. Tak či tak nic nenasvědčuje tomu, že by The Rock hodlal v natáčení zpomalit – nedávno kupříkladu oznámil, že ačkoliv to do budoucna nezavrhuje, pro tuto chvíli nehodlá kandidovat na prezidenta, jak je čas od času vybízený.

Foto: Jumanji: Další level

Zdroje: Collider I, II

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu