The Electric State: Natáčení nákladné sci-fi od bratří Russoů začalo

The Electric State: Natáčení nákladné sci-fi od bratří Russoů začalo | Fandíme filmu
Simon Stålenhag
Zobrazit dalších 6 obrázků
Millie Bobby Brown na prvních fotkách z natáčení nového Netflix velkofilmu od režisérů Avengers.

První klapka pro The Electric State padla 5. října. Bratři Russoovi (proslavení posledními dvěma Avengers filmy) se pustili do natáčení svého nejnovějšího projektu. Anthony a Joe Russoovi připravují pod svojí značkou AGBO spoustu filmů a seriálů jako producenti, jako režiséři během roku upravovali nákladný seriál Citadel a předtím točili v Česku The Gray Mana.

Postapokalyptickou sci-fi o dívce, která hledá v rozpadlém světě svého bratra, točí pánové v Atlantě, kde připravují značnou část svých projektů. Dole v galerii si můžete prohlédnout fotografie, které z natáčení sdíleli přímo Russoovi, níže můžete vidět fotky, které z placu pořídili kolemjdoucí. Tyhle fotografie ukazují Millie Bobby Brown (Stranger Things, Godzilla II, Enola Holmes) v hlavní roli Michelle.

Scénář napsali Russoovic dvorní spolupracovníci, Christopher Markus a Stephen McFeely (Captain America 1-3, Avengers 3-4, The Gray Man) na motivy bohatě ilustrované knihy od Simona Stålenhaga. Příběh je označovaný jako „retro futuristický“, když se odehrává v postapokalyptické alternativní realitě, kde ve Spojených státech došlo k absolutnímu kolapsu. Hlavní hrdinkou je sirota Michelle (Brown), teenagerka, které se do rukou dostává roztomilý robot Skip. Když si uvědomí, že jí robota poslal její ztracený mladší bratr, rozhodne se jej najít. Spolu s lehce tajuplným Skipem a jedním excentrickým tulákem putuje Michelle kradeným autem po „Pacifii“ (fiktivní stát na pobřeží Tichého oceánu), potkává krom přeživších lidí také roboty všech velikostí a tvarů a přitom rozkrývá velké spiknutí. Dále hrají Chris Pratt, Michelle Yeoh, Stanley Tucci, Jason Alexander, Brian Cox a Jenny Slate.

Snímek původně měl být uvedený do kin, avšak pro studio Universal byl požadovaný rozpočet ve výši 200 milionů dolarů příliš vysoký, následkem čehož se bratři rozhodli projekt vzít na Netflix, u kterého mají už poměrně dlouhodobě naprosto volnou ruku. U The Gray Mana se to vymstilo a ani utracené peníze nebyly na obrazovce příliš vidět, tak snad to tentokrát dopadne lépe.

Foto: AGBO, Simon Stålenhag

Zdroje: AGBO, AGBO II, Simon Stålenhag, Netflix, bratři Russoovi

Galerie: 7

The Electric State: Natáčení nákladné sci-fi od bratří Russoů začalo | Fandíme filmu The Electric State: Natáčení nákladné sci-fi od bratří Russoů začalo | Fandíme filmu The Electric State: Natáčení nákladné sci-fi od bratří Russoů začalo | Fandíme filmu The Electric State: Natáčení nákladné sci-fi od bratří Russoů začalo | Fandíme filmu The Electric State: Natáčení nákladné sci-fi od bratří Russoů začalo | Fandíme filmu The Electric State: Natáčení nákladné sci-fi od bratří Russoů začalo | Fandíme filmu The Electric State: Natáčení nákladné sci-fi od bratří Russoů začalo | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu