Nová Planeta opic oznámila název a představitelku hlavní lidské role

Nová Planeta opic oznámila název a představitelku hlavní lidské role | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Uvolněný byl také první pohled na to, jak nový příběh bude vypadat.

Ještě letos by mělo začít natáčení nové Planety opic. Postupně se nám tak o snímku kumulují první podrobnosti. Film ponese název Kingdom of the Planet of the Apes (Království planety opic). Podle prvních podrobností nás čeká „nová kapitola ságy opů“ která se bude odehrávat mnoho let po událostech Války o planetu opic. Tím se potvrzují starší náznaky, že se novinka bude odehrávat ve stejném světě, jako poslední tři filmy, ale nebude na ně těsně navazovat.

Oznámení doplnilo zveřejnění prvního výtvarného návrhu. Na něm je patrné, že od pádu lidské civilizace uplynulo opravdu hodně času, protože velkoměsto na obrázku je v rozvalinách a pohlcené vegetací.

Již dříve byl obsazený Owen Teague do hlavní opičí role, teď po dlouhém hledání štáb vybral představitelku hlavní lidské role. Tou se stala Freya Allan, širší veřejnosti známá především jako Ciri ze Zaklínače. Obsazení nově doplnil také Peter Macon (The Orville). Na scénáři se podíleli Josh Friedman, Rick Jaffa, Amanda Silver a Patrick Aison. Silver a Jaffa psali už Úsvit planety opic a Zrození Planety opic. Jako producenti se podíleli na Válce o planetu opic. Režíruje Wes Ball, s uvedením se počítá na rok 2024.

Foto: 20th Century Studios

Zdroj: Deadline

Galerie: 4

Nová Planeta opic oznámila název a představitelku hlavní lidské role | Fandíme filmu Nová Planeta opic oznámila název a představitelku hlavní lidské role | Fandíme filmu Nová Planeta opic oznámila název a představitelku hlavní lidské role | Fandíme filmu Nová Planeta opic oznámila název a představitelku hlavní lidské role | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest