Among the Living: Zombie apokalypsa dostala další podobu

Among the Living: Zombie apokalypsa dostala další podobu | Fandíme filmu
Epic Pictures
Zobrazit dalších 5 obrázků
Pusťte si trailer nového postapokalyptického hororu, kde jsou přeživší nebezpečnější než nemrtví.

Zájem filmařů o zombíky neutuchá, i když je jich v posledních letech všude plno a už málokdy se podaří v rámci subžánru předvést cokoliv nového. Na živých mrtvých je ale cosi přitažlivého. Každý dokáže uvažovat o tom, jak by se asi v podobné situaci zachoval, téma nákazy se divákům snadno vysvětluje. Na nemrtvých se potom vyřádí maskéři a nějaká ta mrazivě prázdná krajina se pro natáčení postapokalyptické civilizace vždycky najde.

Podobně by šlo v kostce zhodnotit i nový nezávislý snímek Among the Living, který se čerstvě prezentuje svým trailerem. Snímek zjevně nebyl drahý, přesto trailer nabízí několik hezkých záběrů a levný film se zombiemi pořád působí pro většinu diváků lákavěji, než levná konverzačka. Among the Living jako svou celovečerní prvotinu natočil Rob Worsey, který dosud točil kraťasy, popřípadě dělal kameramana. V hlavních rolích vystupují Dean Michael Gregory, George Newton a Melissa Worsey.

Oficiální synopse: Po vypuknutí smrtící nákazy se Harry a jeho mladší sestra Lily snaží osamělí přežít ve venkovských loukách a lesích. Harry chrání sestru za každou cenu a snaží se je oba dovést do domu jejich otce, kde doufají, že najdou útočiště. Nebezpečnou cestu obou sourozenců ohrožují nejen infikovaní lačnící po krvi, ale především další přeživší.

Snímek 4. října míří do digitální distribuce, níže si můžete přehrát trailer.

Podklady a foto: Epic Pictures

Galerie: 6

Among the Living: Zombie apokalypsa dostala další podobu | Fandíme filmu Among the Living: Zombie apokalypsa dostala další podobu | Fandíme filmu Among the Living: Zombie apokalypsa dostala další podobu | Fandíme filmu Among the Living: Zombie apokalypsa dostala další podobu | Fandíme filmu Among the Living: Zombie apokalypsa dostala další podobu | Fandíme filmu Among the Living: Zombie apokalypsa dostala další podobu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu