Hitman: Policajt se vydává za zabijáka, aby dopadl skutečné zločince

Hitman: Policajt se vydává za zabijáka, aby dopadl skutečné zločince | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
V akční komedii na motivy skutečné události vystoupí hvězda Top Gunu. Natáčí ji nečekaný autor.

V roce 2001 vydal novinář Skip Hollandsworth zajímavý článek o vyšetřovateli z amerického Houstonu (Texas). Gary Johnson pracoval pro kancelář státního prokurátora. Byl pověřený tím, aby vystupoval jako nájemní zabiják a pomohl tak policii dopadnout jedince, kteří si nájemnou vraždu objednávají. Ve filmovém zpracování protagonista poruší všechny protokoly, když se rozhodne pomoci zoufalé ženě, která si zabijáka najme jako poslední pokus o záchranu před násilným partnerem.

Snímek inspirovaný skutečnou událostí bude zpracovaný jako akční komedie. Překvapivě jej natočí Richard Linklater, divákům známý především jako autor střízlivých filmů ze života (Flákač, trilogie „Před úsvitem...“, Chlapectví). Spoluautorem scénáře je spolu s ním Glen Powell, který zároveň představuje hlavní roli. Glen se naposledy předvedl jako Hangman v Top Gunu: Maverickovi, znát jej můžete také ze Skrytých čísel, romance To zařídíme nebo Linklaterova snímku Everybody Wants Some!! Ohroženou ženu ztvární Adria Arjona (Irma Vep, Morbius).

Mezi producenty krom Linklatera figuruje také Jason Bateman (Ozark). Natáčet se bude v říjnu v New Orleans. Mezinárodní distribuční práva jsou už rozprodána, tak snad se dočkáme i u nás.

Titulní foto: Glen Powell ve snímku Top Gun: Maverick

Zdroj: Variety

Galerie: 4

Hitman: Policajt se vydává za zabijáka, aby dopadl skutečné zločince | Fandíme filmu Hitman: Policajt se vydává za zabijáka, aby dopadl skutečné zločince | Fandíme filmu Hitman: Policajt se vydává za zabijáka, aby dopadl skutečné zločince | Fandíme filmu Hitman: Policajt se vydává za zabijáka, aby dopadl skutečné zločince | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu