Wolf Pack: Komando po zuby ozbrojených profíků likviduje teroristy

Wolf Pack: Komando po zuby ozbrojených profíků likviduje teroristy | Fandíme filmu
Well Go USA
Zobrazit dalších 7 obrázků
Pusťte si trailer akčního filmu, který cílí na fanoušky taktické koordinované akce.

Žánrové filmy z Číny, které se snaží kopírovat západní vzory (nebo k nim přinést alternativu), často trpí podobnými neduhy: Akce bývá až příliš zběsilá, nadužívá se digitálních triků diskutabilní úrovně, emoce působí většinou zbytečně přepjatě a zápletky bývají otřepané. A ještě je někde pod tím nejspíš čínská propaganda...ačkoliv, který film s vojenskou tematikou tu či onu ideologii nepodporuje.

Zveřejněné trailery pro snímek Wolf Pack (Vlčí smečka) vykazují obdobné problémy. Agresivní střih jako by se snažil prokázat, že tenhle film je opravdu „moc moc moc akční“. Digitální střely a výstřiky krve vypadají na první pohled uměle. A trikové záběry obecně nejsou realisticky zpracované, ačkoliv se jinak film tváří jako zemitá vojenská akce, jakou by na druhé straně Pacifiku točil třeba Peter Berg. Ale koho baví taktické přesuny ozbrojenců ode zdi ke zdi, ten to může s Vlčí smečkou zkusit.

Podle oficiální anotace ústřední protagonista prošetřuje podivné okolnosti úmrtí svého otce. Infiltruje se do skupiny žoldáků zvané Wolf Pack, která se dlouhodobě nechává najmout na nejrůznější bezpečnostní mise. Jednotka odhaluje mezinárodní spiknutí a teroristický plán, který ohrožuje miliony obyčejných lidí.

Ústřední roli ztvárnil Max Zhang. Dále hrají Aarif Lee, Jiang Luxia, Gianluca Zoppa, Ye Liu a Mark Luu. Film jako svou celovečerní prvotinu natočil Michael Chiang. Snímek je známý také pod názvy Lang Qun, Mercenary Career či Career as a Mercenary (Zhruba „Povolání: Žoldák“). V Číně byl film uvedený začátkem září, jeho koncem dorazí do USA. Někdy potom lze očekávat distribuci na VOD. Dole pod trailery najdete oficiální fotky.

Podklady a foto: Well Go USA

Galerie: 8

Wolf Pack: Komando po zuby ozbrojených profíků likviduje teroristy | Fandíme filmu Wolf Pack: Komando po zuby ozbrojených profíků likviduje teroristy | Fandíme filmu Wolf Pack: Komando po zuby ozbrojených profíků likviduje teroristy | Fandíme filmu Wolf Pack: Komando po zuby ozbrojených profíků likviduje teroristy | Fandíme filmu Wolf Pack: Komando po zuby ozbrojených profíků likviduje teroristy | Fandíme filmu Wolf Pack: Komando po zuby ozbrojených profíků likviduje teroristy | Fandíme filmu Wolf Pack: Komando po zuby ozbrojených profíků likviduje teroristy | Fandíme filmu Wolf Pack: Komando po zuby ozbrojených profíků likviduje teroristy | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu