Mission: Impossible 8 – Podívejte se na Cruisův šílený kousek

Mission: Impossible 8 – Podívejte se na Cruisův šílený kousek | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Tom Cruise má zřejmě dohodu s gravitací, aby jej nechala na pokoji.

Top Gun: Maverick momentálně dál v kinech boří rekordy. Tom Cruise nicméně letadel nemá dost a v chystaném snímku Mission: Impossible Odplata - Druhá část jej za dva roky opět uvidíme protestovat vůči gravitaci. Už delší dobu víme, že Tom pro snímek natáčí scénu se staromódním dvojplošníkem. Už jsme si jej také mohli několikrát prohlédnout. Nicméně existuje jedno video, které donedávna zůstávalo širší veřejnosti odepřeno. Na dubnovém Cinema Conu se promítal vůbec poprvé trailer pro Mission: Impossible Odplatu - První část. A spuštění upoutávky předcházelo uvítací video, které Cruise a režisér Christopher McQuarrie pořídili přímo ve vzduchu, během natáčení dalšího pokračování.

Teď je video konečně dostupné online a je z něj patrné, že v Mission: Impossible Odplatě - Druhé části nás čekají pěkné věci!

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part I má stanovené datum české a slovenské premiéry na 13. července 2023, Mission: Impossible – Dead Reckoning Part II potom na 27. června 2024. Režíruje a scénář píše Christopher McQuarrie. Znovu se vracejí Tom Cruise, Simon Pegg, Henry Czerny, Ving Rhames, Vanessa Kirby a Rebecca Ferguson. Dále se objeví Hayley Atwell, Pom Klementieff, Esai Morales, Gregory Sanon a Shea Whigham.

Podklady a foto: Paramount

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest