Dead For A Dollar: Na divokém západě bude horko – pusťte si trailer

Dead For A Dollar: Na divokém západě bude horko – pusťte si trailer | Fandíme filmu
Quiver Distribution
Zobrazit dalších 7 obrázků
Christoph Waltz z Nespoutaného Djanga se vrací do sedla, aby se utkal s Willemem Dafoem.

Režisér Walter Hill si dlouhodobě liboval ve špinavých a drsných látkách. Mezi jeho nejznámější kusy patří asi 48 hodin s Eddiem Murphym nebo Rudé horko s Arnoldem Schwarzeneggerem. Natočil také několik westernů, jako jsou Psanci, Geronimo nebo Divoký Bill. Teď se k žánru vrací ve snímku Dead for A Dollar.

Děj je zasazený do roku 1897 a ústředním protagonistou je lovec odměn Max Borlund. Ten hluboko v Mexku narazí na Joa Cribbense, profesionálního gamblera, desperáta a svého zapřísáhlého nepřítele, kterého před lety poslal do vězení. Borlund do města dorazil kvůli jinému úkolu. Má zachránil Rachel Kidd, unesenou manželku bohatého obchodníka ze Santa Fe. Na místě však zjišťuje, že Rachel ve skutečnosti před násilnickým mužem utekla. Max buď může dokončit nečestnou zakázku, ke které byl najatý, anebo vyklidit pole krutým nečestným žoldákům a svému odvěkému rivalovi, kteří se blíží. Pokud se Max a jeho parťák Alonzo Poe rozhodnou vzdorovat, nemají co získat. Nic, kromě cti.

Snímek má jasnou, přímočarou, typicky westernovou zápletku, kde se střetávají právo (potažmo bezpráví), morální hodnoty a osobní profit. Vizuálně snímek v upoutávce čas od času působí trochu staticky, ale obsazení filmu je docela nabité, takže by mohlo táhnout celý zážitek strmě vzhůru. Maxe hraje Christoph Waltz (Hanebný pancharti, Nespoutaný Django), Joa Cribbse Willem Dafoe (Maják, Spider-Man), Rachel představuje Rachel Brosnahan (Úžasná paní Maiselová, Domek z karet) a dále ve snímku vystupují Warren Burke, Benjamin Bratt, Brandon Scott, Hamish Linklater a Guy Burnet.

Americká kino premiéra se plánuje na konec září, o další distribuci zatím nemáme zprávy. Dole pod trailerem najdete zveřejněné fotografie.

Podklady a foto: Quiver Distribution

Galerie: 8

Dead For A Dollar: Na divokém západě bude horko – pusťte si trailer | Fandíme filmu Dead For A Dollar: Na divokém západě bude horko – pusťte si trailer | Fandíme filmu Dead For A Dollar: Na divokém západě bude horko – pusťte si trailer | Fandíme filmu Dead For A Dollar: Na divokém západě bude horko – pusťte si trailer | Fandíme filmu Dead For A Dollar: Na divokém západě bude horko – pusťte si trailer | Fandíme filmu Dead For A Dollar: Na divokém západě bude horko – pusťte si trailer | Fandíme filmu Dead For A Dollar: Na divokém západě bude horko – pusťte si trailer | Fandíme filmu Dead For A Dollar: Na divokém západě bude horko – pusťte si trailer | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest