Weird: The Al Yankovic Story: Daniel Radcfliffe je slastně divný v novém traileru

Weird: The Al Yankovic Story: Daniel Radcfliffe je slastně divný v novém traileru | Fandíme filmu
Roku
Zobrazit dalších 8 obrázků
Životopisný film o Alu Yankovicovi si dělá srandu z životopisných filmů.

Komedie Neuvěřitelný Život Rockera Coxe zasadila tvrdou ránu hudebním životopisným filmům. Naprostá většina z nich je na jedno brdo a Cox si z toho uměl trefně střílet. Teď je tu novinka Weird: The Al Yankovic Story, která je připravena polomrtvému žánru zatlouct hřebíček do rakve a zatančit si na jeho hrobě. Chystaný snímek si také dělá srandu ze všech žánrových klišé a záměrně přehání, ačkoliv pojednává o skutečné osobnosti.

Hudebník s uměleckým jménem Weird Al Yankovic (Divnej Al Yankovic) měl vždycky smysl pro humor a nebál si střílet sám ze sebe. Teď dal požehnání snímku, který si dělá legraci z celého jeho života, poukazuje na jeho trapné či výstřední momenty a ještě si přitom dělá legraci z nabubřelých oslavných ód na hudební hvězdy, jakými se často obdobné snímky stávají. Zároveň je patrné, že film bude milostným dopisem všem lidem světa, kteří měli někdy pocit, že že jsou divní a okolí se jim proto směje.

Pokud sledujete kariéru Daniela Radcliffa po Harrym Potterovi, tak víte, že má apetit pro nekonvenční výzvy a sám nemá nejmenší problém dělat si legraci ze sebe samého. Do role kudrnáče s akordeonem se tak plně položil a nejnovější upoutávka naznačuje, že výsledkem by mohla být prvotřídní zábava. Jen je škoda, že film vzniká primárně pro americkou společnost Roku, takže dostat se k tomuhle filmu mimo USA nějakým legálním způsobem bude pravděpodobně dost opruz.

Film slibuje „stoprocentně nenapadnutelně pravdivý příběh Divného Ala a jeho zhýralého a skandálního života“. Yankovic se podílel na scénáři, spolu s režisérem Ericem Appelem. Dále hrají Evan Rachel Wood, Rainn Wilson nebo Julianne Nicholson. Datum premiéry je stanoveno na 4. listopadu.

Podklady a foto: Roku

Galerie: 9

Weird: The Al Yankovic Story: Daniel Radcfliffe je slastně divný v novém traileru | Fandíme filmu Weird: The Al Yankovic Story: Daniel Radcfliffe je slastně divný v novém traileru | Fandíme filmu Weird: The Al Yankovic Story: Daniel Radcfliffe je slastně divný v novém traileru | Fandíme filmu Weird: The Al Yankovic Story: Daniel Radcfliffe je slastně divný v novém traileru | Fandíme filmu Weird: The Al Yankovic Story: Daniel Radcfliffe je slastně divný v novém traileru | Fandíme filmu Weird: The Al Yankovic Story: Daniel Radcfliffe je slastně divný v novém traileru | Fandíme filmu Weird: The Al Yankovic Story: Daniel Radcfliffe je slastně divný v novém traileru | Fandíme filmu Weird: The Al Yankovic Story: Daniel Radcfliffe je slastně divný v novém traileru | Fandíme filmu Weird: The Al Yankovic Story: Daniel Radcfliffe je slastně divný v novém traileru | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu