Furiosa: První pohled na mladší náhradu za Charlize Theron

Furiosa: První pohled na mladší náhradu za Charlize Theron | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Anya Taylor-Joy na fotkách z natáčení prequelového příběhu ze světa Šíleného Maxe. A jak je to se záporáky?

Začátkem července jsme tu měli první fotky ze snímku Furiosa, který dějově předchází Šílenému Maxi: Zběsilé cestě. Na fotkách jsme tehdy poprvé mohli vidět filmovou podobu Chrise Hemswortha. Tehdy jsme měli určité nejasnosti kolem toho, jakou postavu vlastně hraje. Od té doby se objevily další informace a zdá se, že Hemsworth ve skutečnosti hraje mladší verzi Immortana Joa, odpudivého záporáka minulého filmu. (Tam jej ztvárnil zesnulý Hugh Keays-Byrne).

Tom Burke pak zřejmě vystupuje jako Dementus, konkurenční válečný náčelník. V minulosti byl s rolí Dementuse spojován právě Hemsworth a uvádělo se, že je to „krasavec s andělskou tváří, který má přes obličej hlubokou jizvu sešitou chromovými svorkami“. Burke se zatím mihl jen na fotkách, kde si ani nemůžete být jednoznačně jistí, zda to je vážně on. Na snímcích je zachycený herec každopádně zarostlý jako Rumcajs, jeho tvář by asi málokdo pod plnovousem označil za „andělskou“. A žádná jizva z téhle dálky vidět není. Takže jak to všechno vlastně je? Možná že byl vzhled postavy přepracovaný, když z role musel vycouvat Yahya Abdul-Mateen II a nahradil jej právě Burke. (Ale na definitivní oficiální potvrzení si ještě musíme počkat).

Natáčení mezitím v Austrálii pokračuje dál a ven se dostaly další fotky z placu. Tentokrát byla k vidění hlavní hvězda snímku, Anya Taylor-Joy jako titulární Furiosa. Jak můžete vidět, nechybí zelená rukavice na levačce, aby postavě v postprodukci mohli ubrat ruku. Tady oproti původní verzi Furiosy není žádná změna. V čem se mladší verze výrazně liší, je účes. Když roli představovala Charlize Theron, byla ostříhaná extrémně na krátko. Mladší verze je dlouhovlasá. Zajímavostí je, že ostříhat si vlasy byl nápad Charlize. Režisérovi se myšlenka líbila a podpořil ji. Tentokrát už ale trval na svém a Taylor-Joy má pořádné háro.

Na dalších fotkách můžete vidět rozsáhlé kulisy, další namaskované postavy nebo apokalyptické vehikly.

Když svět padl, byla mladá Furiosa unesena ze Zeleného místa mnoha matek. Padla do rukou velké motorkářské hordy vedené náčelníkem Dementusem. Horda projíždí pustinou a narazí na Citadelu, které vládne Immortan Joe. Dva tyrani se pouštějí do vzájemné války o nadvládu a Furiosa musí překonat řadu zkoušek, když pomalu shání vše potřebné k tomu, aby našla cestu domů. V hlavních rolích vystupují Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth a Tom Burke. Režíruje George Miller, datum premiéry je stanoveno na 23. 5. 2024.

Titulní foto je ilustrační - Šílený Max: Zběsilá cesta

Zdroje: Daily Mail,

Galerie: 2

Furiosa: První pohled na mladší náhradu za Charlize Theron | Fandíme filmu Furiosa: První pohled na mladší náhradu za Charlize Theron | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu