Joker 2: První teaser potvrdil obsazení Lady Gaga

Joker 2: První teaser potvrdil obsazení Lady Gaga | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Arthur Fleck a Harley Quinn vás zvou k tanci.

Před pár dny jsme se dozvěděli, že druhého Jokera uvidíme 3. října 2024. Krátce po oznámení termínu je také oficiálně potvrzeno, že si Lady Gaga ve snímku zahraje Harley Quinn. Odhalil to krátký animovaný teaser, jenž byl zveřejněný. Ukázka je plná tanečních pohybů a má silný retro nádech. Kdo ví, možná nám tak snímek naznačuje, že tentokrát se bude inspirovat ještě starší kinematografií, než tomu bylo u prvního filmu, jenž vycházel z hollywoodských dramat a thrillerů 70. let.

Joker: Folie à deux podle nepotvrzených zvěstí má být muzikálem. Děj má být zasazený do prostředí ústavu Arkham, kde je Arthur Fleck zavřený. Zřejmě právě tam potká Harley Quinn, jež v komiksech vystupuje jako jeho doktorka, kterou Joker postupně manipuluje, týrá a má s ní pokřivený milostný vztah. Scénář filmu píše Todd Phillips, který pokračování zrežíruje, stejně jako první film. Joaquin Phoenix se vrací v hlavní roli. Podtitul snímku je medicínský termín, kterým se označuje „sdílenou psychózu“, tedy psychiatrický syndrom, při němž se bludy přenášejí z jednoho člověka na druhého.

Titulní foto je ilustrační, z prvního Jokera

Podklady: Warner Bros.

Galerie: 3

Joker 2: První teaser potvrdil obsazení Lady Gaga | Fandíme filmu Joker 2: První teaser potvrdil obsazení Lady Gaga | Fandíme filmu Joker 2: První teaser potvrdil obsazení Lady Gaga | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu