Mission: Impossible 8 – Další dvě herecké posily jdou do akce

Mission: Impossible 8 – Další dvě herecké posily jdou do akce | Fandíme filmu
Christopher McQuarrie / Paramount Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
K tomu souběžně pokračuje natáčení Mission: Impossible 7. Jsou tu další fotky.

Natáčení Mission: Impossible je v plném proudu. Čím dál víc to vypadá, že na anglickém venkově se točí scény pro Mission: Impossible Odplata - První část. Zřejmě sledujeme natáčení část natáčení velkolepé honičky, kdy agent Hunt (Tom Cruise) na motocyklu skrz divoký terén pronásleduje vlak, následně seskočí z útesu a na vlak doplachtí na padáku. V anglickém kraji Lake District se točí právě plachtění padákem (paraglidem). Scéně přihlíží technik Benji, jehož představitel Simon Pegg fotku z natáčení (viz galerie pod článkem) vtipně okomentoval slovy: „Agent Benji Dunn, zpátky v poli“.

Krom natáčení „sedmičky“ v exteriérech se nicméně v ateliérech točí také Mission: Impossible Odplata – Druhá část. Režisér Christopher McQuarrie odhalil, že ve snímku vystoupí Nick Offerman a Janet McTeer. To jsou v krátké době po Holtu McCallanym dvě další výrazné posily. Offerman je vynikající komediální herec, dobře známý ze seriálu Parks and Recreation nebo z filmů jako 21 Jump Street nebo Millerovi na tripu. V poslední době jej diváci víc zakoušejí i jeho vážnější polohu, například v seriálu Devs od Alexe Garlanda. V Mission: Impossible dle fotky hraje armádního důstojníka. McTeer si můžete pamatovat z Ozarku nebo Jessicy Jones. Velice dobře jí sedí role nekompromisních vůdčích osobností. Tady (soudě dle fotky) hraje nějakou političku.

Mission: Impossible Odplata - Druhá část má stanovené datum české a slovenské premiéry 27. června 2024. Režíruje a scénář píše Christopher McQuarrie. V hlavních rolích vystupují Tom Cruise, Simon Pegg, Henry Czerny, Ving Rhames, Vanessa Kirby, Rebecca Ferguson, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Esai Morales, Holt McCallany a Shea Whigham.

Foto: Paramount Pictures

Zdroje: Christopher McQuarrie, Simon Pegg

Galerie: 3

Mission: Impossible 8 – Další dvě herecké posily jdou do akce | Fandíme filmu Mission: Impossible 8 – Další dvě herecké posily jdou do akce | Fandíme filmu Mission: Impossible 8 – Další dvě herecké posily jdou do akce | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu