Deadpool 3 má volné ruce, v Marvelu mu nic nediktují

Deadpool 3 má volné ruce, v Marvelu mu nic nediktují | Fandíme filmu
20th Century Studios / Disney
Deadpool 3 má volné ruce, v Marvelu mu nic nediktují

Stále není tak docela zřejmé, kdy se vlastně dočkáme třetího Deadpoola. Jisté je, že po přechodu pod Marvel Studios (Disneyho) se projekt nějakou dobu točil na mrtvém bodě, ale teď už jsou přípravy v plném proudu. Režisér Shawn Levy je momentálně dost vytížený, takže natáčení začne nejspíš až v příštím roce, ale i tak přípravy postupují. Nedávno byl kupříkladu najatý jako hlavní výtvarník Raymond Chan. Ten v minulosti zodpovídal za vzhled u Strážců Galaxie, Doctora Strange, Avengers: Infinity War a Endgame, popřípadě u Potomků lidí nebo Robina Hooda.

Něco málo o přípravách prozradili také scenáristé Rhett Reese a Paul Wernick, kteří momentálně propagují svůj netflixovský film Spiderhead. V rozhovoru pro Discussing Film fanoušky ujistili, že se nemusejí bát nějakého korporátního diktátu, Deadpool stále bude svůj. Marvel je podle jejich slov plně podpořil v tom, aby zachovali stejného ducha, v jakém se nesly dosavadní Deadpoolovy filmy. Studio schvaluje vizi, jakou scenáristé pro film mají, údajně jim vůbec nezasahuje do díla a prostě je v klidu nechává dělat jejich práci.

V rozhovoru pro Post Cred Pod byli scenáristé dotázáni, jak bude sprosťák Wade Wilson do podstatně slušnějšího marvelovského světa vlastně zapadat. Podle Reese a Wernicka je to ohromná příležitost vyprávět příběh o rybě na suchu, o šílenci, který je náhle vhozený do příčetného světa. Prý se to píše úplně samo a je to velká legrace.

Scénář filmu píší Rhett Reese a Paul Wernick. Počítá se s tím, že i po přesunu značky k Marvelu/Disneymu bude série nadále mládeži nepřístupná.

Foto je ilustrační - Deadpool 2

Zdroje: Post Cred Pod, Discussing Film I, II

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu