Rychle a zběsile 10: Posila z The Suicide Squad usedla za volant

Rychle a zběsile 10: Posila z The Suicide Squad usedla za volant | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 5 obrázků
Jak se blíží konec natáčení, podělili se herci o další zákulisní snímky.

Natáčení Rychle a zběsile 10 pořád ještě neskončilo. Běží od dubna, takže je konec v dohledu, ale ještě než se k poslední klapce štáb v Londýně dopracuje, je tu několik dalších záběrů ze zákulisí, za něž je zodpovědná především Daniela Melchior (Sebevražedný oddíl), nová posila série, jež dostala v desítce prozatím blíže nespecifikovanou roli.

V kratičkém videu můžeme vidět, že si sedne za volant, zjevně tedy nepůjde o nějakou vyloženě druhořadou figuru, když ji uvidíme také v automobilové akci. Krom toho sdílela Daniela několik dalších momentek ze zákulisí – třeba se samotným Vinem Dieselem, nebo se svojí dublérkou. Fotky také ukazují, že minimálně chystaný desátý díl se do velké míry točí v uzavřeném prostoru ateliérů, kde pro filmaře vyrostly kulisy a obří modrá plátna, co budou v postprodukci nahrazena nějakým tím mezinárodním prostředím. Modré pozadí můžete vidět i na společné fotce Nathalie Emmanuel s Ludacrisem a Tyrese Gibson s Jasonem Momou vás pro změnu vezmou na projížďku filmovým zákulisím.

V Rychle a zběsile 10 vystupují Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludarcis, Sung Kang, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Cardi B, Charlize Theron, Daniela Melchior, Brie Larson, Jason Momoa, Scott Eastwood, Jason Statham a Alan Ritchson. Režíruje Louis Leterrier. Datum premiéry je momentálně ohlášené na 18. května 2023.

Foto: Universal

Zdroje: Daniela Melchior, Ludacris, Tyrese Gibson

Galerie: 6

Rychle a zběsile 10: Posila z The Suicide Squad usedla za volant | Fandíme filmu Rychle a zběsile 10: Posila z The Suicide Squad usedla za volant | Fandíme filmu Rychle a zběsile 10: Posila z The Suicide Squad usedla za volant | Fandíme filmu Rychle a zběsile 10: Posila z The Suicide Squad usedla za volant | Fandíme filmu Rychle a zběsile 10: Posila z The Suicide Squad usedla za volant | Fandíme filmu Rychle a zběsile 10: Posila z The Suicide Squad usedla za volant | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest