Gangster, policajt a ďábel: Sylvester Stallone připravuje hon na zabijáka

Gangster, policajt a ďábel: Sylvester Stallone připravuje hon na zabijáka | Fandíme filmu
K-Movie Ent
Zobrazit další 3 obrázky
Spojení sil detektiva a mafiána při honu vraha se stalo hitem. Chystá se remake. Pusťte si zdarma původní film.

Víte jak to dopadne, když mezinárodně vznikne úspěšný snímek – Látky se chytí Hollywod a natočí remake. Teď to potká také korejský kriminální thriller Gangster, policajt a ďábel (Akinjeon, mezinárodně The Gangster, the Cop, the Devil). Snímek slavil úspěch v domovské Koreji i v dalších zemích v roce 2019 kdy utržil mezinárodně skoro 26 milionů dolarů, což na snímek v jiném než anglickém nebo čínském jazyce není vůbec špatná částka. K tomu si připočtěte velice dobré recenze (průměrná známka 7 z 10 na Rotten Tomatoes, 97% recenzí pozitivních) a atraktivní zápletku:

Gangster Jang Dong-soo je jednoho večera brutálně napaden záhadným útočníkem a jen stěží si ubrání vlastní život. Místní detektiv Jung Tae-seok věří, že ve městě řádí sadistický masový vrah, avšak bez jasných důkazů se mu nedaří přesvědčit své nadřízené. Dvojice z opačných stran zákona se spojí, aby dopadla zabijáka přezdívaného „K“.

Jak potom můžete vidět v přiloženém traileru, látku se podařilo výrazně zrealizovat, o to silnější tak Hollywood cítil vábení. Mezi producenty figurují mimo jiných legendární Sylvester Stallone (Rocky, Rambo), ale třeba také Don Lee, původní představitel jedné z hlavních rolí, který se mafiánské úlohy ujme i v americkém remaku. Vlastně to není až tak zvláštní volba, protože Don už si stačil vybudovat mezinárodní kredit. Krom Gangstera, policajta a ďábla jej můžete znát z marvelovky Eternals nebo ze zombie hitu Vlak do Pusanu (ten také čeká americký remake).

Přípravy remaku jsou teprve v počátcích, ale pokud vás námět zaujal, můžete si níže pustit zdarma kompletní originál, pokud vám nevadí český dabing.

Foto: Původní film Gangster, policajt a ďábel

Zdroj: Deadline

Galerie: 4

Gangster, policajt a ďábel: Sylvester Stallone připravuje hon na zabijáka | Fandíme filmu Gangster, policajt a ďábel: Sylvester Stallone připravuje hon na zabijáka | Fandíme filmu Gangster, policajt a ďábel: Sylvester Stallone připravuje hon na zabijáka | Fandíme filmu Gangster, policajt a ďábel: Sylvester Stallone připravuje hon na zabijáka | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu