Barbie: Podívejte se na zákulisní video s oživlou panenkou

Barbie: Podívejte se na zákulisní video s oživlou panenkou | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Margot Robbie se vtělila do ikonické hračky, kterou dobře zná celý svět.

Od jara se po dlouhých přípravách konečně začal natáčet léta odsouvaný hraný snímek inspirovaný panenkou Barbie. Hračkářská společnost Mattel se svoji úspěšnou značku pokoušela zfilmovat už někdy od roku 2009. Projekt si prošel několika verzemi, kdy například v roce 2016 měla roli ztvárnit Amy Schumer. V roce 2018 do hlavní role nastoupila Margot Robbie a o rok později se připojila scenáristka Greta Gerwig, jež se nakonec stala i režisérkou.

Aktuálně štáb natáčí na plážích v Los Angeles, a tak je snadnou kořistí pro zvědavé hledáčky fotoaparátů. Níže si tak můžete prohlédnout několik různých outfitů, které ve filmu Barbie i Ken budou nosit. Netřeba zdůrazňovat, že je všechno vyvedeno v barvách té nejjedovatější duhy, jakou si dokážete představit. Pokud by vás zajímalo, jak se vyrábějí zvýrazňovací fixy, tak při pohledu na tyhle fotky nejspíš uvěříte, když vám někdo bude tvrdit, že lisováním Barbín za studena. ;-) Krom fotek přikládáme také video, kde můžeme slyšet, jak bude Margot Robbie ve filmu mluvit. A ano, přesně tak otravně, jak byste to od Barbie čekali.

Celý nápad na první pohled působí naprosto šíleně, jako něco, z čeho by se většině lidí měly zkroutit ponožky. Jenže je tady jeden zásadní aspekt, který z Barbie dělá zajímavý projekt, který se vyplatí sledovat: Snímek totiž připravuje silný tvůrčí tým! Vedle Robbie v hlavní roli tu máme Ryana Goslinga jako Kena a zbytek obsazení je také extrémně nabitý. Ve snímku vystupují America Ferrera, Kate McKinnon, Simu Liu, Emma Mackey, Will Ferrell, Michael Cera, Alexandra Shipp, Issa Rae, Kingsley Ben-Adir, Ncuti Gatwa nebo Emerald Fennell. Režíruje Greta Gerwig, nominovaná na několik scenáristických a režijních Oscarů za Malé ženy a Lady Bird. Spolu s ní scénář napsal Noah Baumbach, tedy další ceněný autor, držitel dvou oscarových nominací za Manželskou historii. Co takhle filmařsky inteligentní parta s Barbie provede, si prozatím můžeme jen představovat. Snímek uvidíme 20. července 2023.

Podklady a foto: Warner Bros.

Galerie: 3

Barbie: Podívejte se na zákulisní video s oživlou panenkou | Fandíme filmu Barbie: Podívejte se na zákulisní video s oživlou panenkou | Fandíme filmu Barbie: Podívejte se na zákulisní video s oživlou panenkou | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest