Thor: Láska jako hrom – Nové kladivo v akci a další nabité upoutávky

Thor: Láska jako hrom – Nové kladivo v akci a další nabité upoutávky | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Thor potkává po letech opět Jane a slibuje hrdinskou pomoc mimozemskému národu.

Blíží se chvíle, kdy se ze zámoří dočkáme prvních novinářských reakcí pro Thora: Lásku jako hrom. Zatím se pojďme ještě naposledy pokochat ničím nezčeřeným pohledem na nejnovější upoutávky. Snímek se pochlubil několika klipy, krátkým filmem o filmu a novým trailerem. A všechno je to narvané novými záběry.

 

Klipy jsou dohromady tři. Jeden je zřejmě z úplného úvodu filmu. V tom Thor (Chris Hemsworth) ještě spolu se Strážci Galaxie pomáhá mimozemskému národu, jemuž záporák Gorr (Christian Bale) povraždil všechny jeho bohy. Pak je tu klip, kde Thor zřejmě poprvé po letech potkává Jane (Natalie Portman) a my můžeme vidět v akci kladivo Mjolnir, jež je roztříštěné na kusy snad ještě mocnější, než když sloužilo v celku. A konečně třetí klip ukazuje, jak se oba Thorové, Valkyrie (Tessa Thompson) a Korg (Taika Waititi) radí o tom, jak naložit s Gorrem. Pak už následuje nejnovější trailer a krátký film o filmu. Dole v galerii najdete poslední porci obrázků.

Thor (Chris Hemsworth) se vydává na cestu, na jaké dosud nikdy předtím nestál – Snaží se dojít vnitřního klidu. Jeho penzi nicméně přeruší galaktický zabiják Gorr, řečený „Bohovrah“ (Christian Bale). Gorr se snaží vyhubit všechny bohy, a tak se jej Thor pokusí zastavit. O pomoc požádá krále Valkyrie (Tessa Thompson), Korga (Taika Waititi) a svou bývalou přítelkyni Jane Foster (Natalie Portman), z níž se k Thorově překvapení stal Mocný Thor a z neznámého důvodu vládne magickým kladivem Mjolnirem. Společně se vydávají urputné kosmické dobrodružství, aby zjistili, co Gorra nutí k pomstě a zastavili jej dřív, než bude pozdě. Režíruje Taika Waititi, který napsal scénář společně s Jennifer Kaytin Robinson. Datum premiéry je stanovené na 7. 7. 2022.

Podklady a foto: Marvel

Galerie: 4

Thor: Láska jako hrom – Nové kladivo v akci a další nabité upoutávky | Fandíme filmu Thor: Láska jako hrom – Nové kladivo v akci a další nabité upoutávky | Fandíme filmu Thor: Láska jako hrom – Nové kladivo v akci a další nabité upoutávky | Fandíme filmu Thor: Láska jako hrom – Nové kladivo v akci a další nabité upoutávky | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu