Joker 2 bude muzikál s Lady Gaga

Joker 2 bude muzikál s Lady Gaga | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
Pokud se podaří podepsat všechny smlouvy, pokračování Jokera bude hodně roztančené.

Chystané pokračování Jokera začíná působit zajímavě. Magazín The Hollywood Reporter odhalil, že produkce jedná s Lady Gaga, které nabídla roli Harley Quinn. Žádné další detaily o postavě nejsou známy. V komiksech je Harley Quinn Jokerovou doktorkou, když je zavřený v ústavu. Harley propadá Jokerově kouzlu (popřípadě manipulaci) a stává se z ní vyšinutá zabijačka, po vzoru svého milého. V některých verzích příběhu dvojice působí harmonicky, jindy jde o silně toxický vztah, kdy Joker Harley trýzní. Ve filmové podobě postavu dosud hrála v nesouvisejících filmech Margot Robbie.

Velkou novinkou je, že Joker 2 by měl být muzikál! Opět neznáme detaily, ale v takovém případě dává obsazení Gaga smysl. O jejích pěveckých kvalitách není třeba pochybovat, v případě potřeby může přispět i autorsky. Výrazné role a výzvy má ráda, v tomhle případě by se připojila k projektu, co navazuje na oscarový, miliardový hit. Záporáckou roli si vyzkoušela v seriálu American Horror Story. Režisér Todd Phillips se s Gaga zřejmě dobře zná – produkoval její hit Zrodila se hvězda. Režisér „Hvězdy“ Bradley Cooper je naopak producentem Jokera.

V prvním Jokerovi si někteří diváci stěžovali, že jsou trochu nesví z Jokerova tanečního vystoupení, kdy sledujeme chladnokrevného zabijáka při jeho chvíli oslavného štěstí. Jestli se pokračování kompletně transformuje z psychologické studie psychopatického vraha do série fantaskních hudebních čísel, mohl by to být proč část publika tvrdý oříšek k překousnutí, ale zároveň nejde popřít, že to zní jako kreativní výzva a rozhodně způsob, jak sérii někam posunout.

Což může být klíčové, protože stále platí, že představitel hlavní role Joaquin Phoenix ještě nepodepsal smlouvu a o podmínkách spolupráce se dosud jedná. Stejně tak se teprve jedná s Lady Gaga. Přípravy snímku byly definitivně oznámeny minulý týden, kdy jsme se dozvěděli, že ponese název Joker: Folie à deux. To je v medicíně termín, kterým se označuje „sdílenou psychózu“, tedy psychiatrický syndrom, při němž se bludy přenášejí z jednoho člověka na druhého. Angažování Harley Quinn okamžitě dává názvu snímku jasný obsah.

Titulní foto - První Joker

Zdroj: The Hollywood Reporter

Galerie: 5

Joker 2 bude muzikál s Lady Gaga | Fandíme filmu Joker 2 bude muzikál s Lady Gaga | Fandíme filmu Joker 2 bude muzikál s Lady Gaga | Fandíme filmu Joker 2 bude muzikál s Lady Gaga | Fandíme filmu Joker 2 bude muzikál s Lady Gaga | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest