Loki: Natáčení 2. řady začalo

Loki: Natáčení 2. řady začalo | Fandíme filmu
Marvel
Nejúspěšnější marvelovská série se vrací před kamery.

Je to tady. Po nějaké době příprav se Loki opět vrací před kamery. Během posledních dní se štáb nastěhoval do ateliérů Pinewood v Londýně a počínaje dneškem by natáčení mělo být v plném proudu. První série byla dle vyjádření marvelovského šéfa Kevina Feigeho tím nejúspěšnějším pořadem, jaký studio vyrobilo pro streamovací platformu Disney+.

První řada navázala na Avengers: Endgame, kdy alternativní verze Lokiho kvůli zásahu Iron Mana a spol. dostane příležitost popadnout Kosmickou kostku, teleportovat se pryč ze zajetí a odklonit se od svého očekávaného osudu. Proti tomu zakročí úřad Time Variance Authority, který na odchylky v tapiserii osudu dohlíží. Namísto okamžitého trestu dostal Loki (Tom Hiddleston) příležitost mocné zákulisní agentuře pomoci s pronásledováním jiného Lokiho (Sophia Di Martino), který v rámci mnohovesmíru tropí daleko větší neplechu. První série končila velkým cliffhangerem když Loki a Loki (alias Sylvie) potkali „Věčného“, bytost, která manipuluje celou existencí, aby zabránila smrtícím válkám mezi paralelními realitami. Nedůvěřivá Sylvie Věčného zabije, umožní tak existenci mnohovesmíru, a když se Loki vrací do centrály Time Variance Authority, tak jej nikdo nepoznává a není zřejmé, co v novém světě bez starého řádu vlastně bude následovat.

Podle Toma Hiddlestona se vrací kompletní obsazení první řady. Předpokládáme tedy, že v seriálu nadále budou vystupovat Owen Wilson jako Mobius, Gugu Mbatha-Raw jako Ravonna Renslayer, Sophia Di Martino jako Sylvie a Wunmi Mosaku jako Hunter B-15. Potenciálně by se mohl vrátit i Jonathan Majors jako Věčný nebo některá z jeho alternativ (tou nejslavnější je v komiksech Kang Dobyvatel – záporák, s nímž má Marvel zdánlivě velké plány).

Jako hlavní scenárista se nevrátil Michael Waldron, který byl vytížený přípravou Doctora Strange v mnohovesmíru šílenství. Namísto něj seriál převzal Eric Martin, jenž úzce spolupracoval už na první sérii. Ani režisérce Kate Herron návrat z časových důvodů nevyšel. Proto režijní úkol převzali Justin Benson a Aaron Moorhead (Moon Knight), kteří ještě zřejmě dostanou další posily. Série by se měla točit zhruba do konce letošního roku, můžeme tak odhadovat, že by mohla být uvedena někdy ve druhé polovině roku příštího.

Foto je ilustrační, první řada Lokiho

Zdroje: The Midgar Times, Atlanta Filming, Tom Hiddleston

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest