She-Hulk: Hulkova sestřenka je tu s prvním trailerem

She-Hulk: Hulkova sestřenka je tu s prvním trailerem | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit dalších 9 obrázků
Nová marvelovka má nový název, datum premiéry a odhaluje podrobnosti.

V posledních dnech se objevovaly různé zvěsti o tom, kdy se dočkáme nové Marvel minisérie She-Hulk. Teď známe oficiální termín. Novinka startuje na Disney+ 17. srpna 2022. Seriál nakonec ponese plný název She-Hulk: Attorney at Law a půjde o devítidílnou komedii ze soudního prostředí.

Hlavní hrdinkou série je Jennifer Walters, sestřenice Bruce Bannera, alias Hulka. Když od něj v nouzi dostane krevní transfuzi, získává Hulkovy nadlidské síly. Životu superhrdiny se brání zuby nehty a dál se snaží pracovat jako právnička, kterou je už dlouhé roky. Nově na ni čekají případy nadlidí. Hlavní hrdinku hraje Tatiana Maslany, Mark Ruffalo se vrací jako Hulk, Tim Roth jako Abomination a Benedict Wong jako Wong. Dále hrají Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jameela Jamil, Jon Bass a Renée Elise Goldsberry. Režisérkami série jsou Kat Coiro a Anu Valia, hlavní scenáristkou je Jessica Gao.

Níže si můžete přehrát nově zveřejněný trailer, který potvrzuje, že se série ponese v odlehčeném duchu. Maslany působí jako dobrá castingová volba a série se zřejmě bude zaobírat tím, jak se běžný člověk pokouší žít navzdory superschopnostem dál svým všedním životem. Tématem bude také ženský empowerment. Upoutávka také ukazuje, jak moc bude série stát na digitálních tricích.

Maslany v rozhovoru pro Hollywood Handbook uvedla, že She-Hulk byla kompletně vytvořená prostřednictvím digitálních triků. A Mark Ruffalo zase pro Access Online řekl, že stráví celou řadu scén společně s Profesorem Hulkem. To znovu podtrhuje, jak moc budou vizuální efekty pro She-Hulk důležité.

Minimálně za sebe prozatím bohužel musím říct, že triky nevypadají v tuhle chvíli dobře. Nejsem si jistý, zda je dobrý nápad vydávat v téhle fázi vývoje trailer a vlastně ani nedokážu říci, zda vůbec bude reálné všechny triky do srpnové premiéry uspokojivě vypilovat. Kolem série také několik měsíců rojí nejrůznější drby o tom, v jakém je She-Hulk stavu. Někteří insideři tvrdí, že má série trable. Zatím není třeba panikařit. I kdyby to byla pravda, tak nikde není řečeno, že se problémy do premiéry nepodaří vyřešit. Zároveň jsou tu jiní insideři, kteří o žádných zásadních nedostatcích neslyšeli. Lednové dotáčky nebyly nijak zásadní a v protikladu k údajným problémům se objevují zprávy o tom, že série působí jako velká zábava (ačkoliv by tón nemusel sedět každému). Jedna věc nicméně zaznívá napříč spektrem filmových únikářů – vypadá to, že příprava vizuálních efektů je ve skluzu. Najímají se další firmy, které se mají připojit k těm stávajícím a nám zřejmě nezbude, než se modlit, aby se do srpna vše stihlo.

Foto: Marvel

Zdroje: Matthew Belloni, Jeff Sneider, KC Walsh I, II, III, Lizzie Hill I, II, One Take News, Hollywood Handbook, Access Online

Galerie: 10

She-Hulk: Hulkova sestřenka je tu s prvním trailerem | Fandíme filmu She-Hulk: Hulkova sestřenka je tu s prvním trailerem | Fandíme filmu She-Hulk: Hulkova sestřenka je tu s prvním trailerem | Fandíme filmu She-Hulk: Hulkova sestřenka je tu s prvním trailerem | Fandíme filmu She-Hulk: Hulkova sestřenka je tu s prvním trailerem | Fandíme filmu She-Hulk: Hulkova sestřenka je tu s prvním trailerem | Fandíme filmu She-Hulk: Hulkova sestřenka je tu s prvním trailerem | Fandíme filmu She-Hulk: Hulkova sestřenka je tu s prvním trailerem | Fandíme filmu She-Hulk: Hulkova sestřenka je tu s prvním trailerem | Fandíme filmu She-Hulk: Hulkova sestřenka je tu s prvním trailerem | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu