Andrew Garfield si dá od herectví pauzu

Andrew Garfield si dá od herectví pauzu | Fandíme filmu
Marvel Studios
Představitel Spider-Mana se teď nějakou dobu na pavoučích sítích rozhodně houpat netouží.

Za poslední rok Andrew Garfield opět vyšplhal vysoko v divácké oblíbenosti. Triumfálně se vrátil jako Spider-Man ve snímku Spider-Man: Bez domova. Hrál a zpíval v populárním muzikálu Tick, Tick … Boom! a k tomu ještě vystupoval po boku oscarové Jessicy Chastain v životopisném filmu Očima Tammy Faye. Díky propagaci Spider-Mana byl hodně vidět v médiích a posbíral nominace n nejrůznější ceny. Teď Garfieldův návrat na výsluní vrcholí spolu s chválenou televizní sérií Under the Banner of Heaven.

Větší pozornost veřejnosti však šla ruku v ruce s větší vytížeností. Andrew musel všechny zmíněné projekty natočit, ale také zpropagovat, nemluvě o oscarové kampani, které se účastnil. Je pochopitelné, že osmatřicetiletý herec cítí únavu.

V rozhovoru pro magazín People řekl, že je strašně rád, že teď bude moci po nějakou dobu zkrátka spočinout. Do své práce rád dává hodně nadšení a energie, ale aby je mohl vydávat, potřebuje je opět načerpat. Takže si rád užije trochu ticha a klidu. Prostě se chce natáhnout, strávit čas s přáteli, poslouchat muziku, dát si burger a až načerpá dost sil, tak se třeba vydat někam na dovolenou.

Samozřejmě se jen těžko odhaduje, kolik času může Andrewova regenerace trvat, nicméně pokud v ní bude důsledný, tak si jeho fanoušci nejspíš mohou nechat jen zdát o tom, že by se někdy v dohledné době vrátil k roli Spider-Mana. Ve Spider-Manovi: Bez domova byl pro mnohé diváky černým koněm celého snímku a přáli mu, aby se po skvělém výkonu mohl jako Peter Parker předvést i v nějakém dalším dílu a ještě víc tak potvrdit, že byl dobrým představitelem Pavoučího muže, jen roli ztvárnil v rozpačitě přijatých filmech.

Foto: Andrew Garfield ve filmu Spider-Man: Bez domova

Zdroj: People

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu