Indiana Jones 5 bude jako první díly série

Indiana Jones 5 bude jako první díly série | Fandíme filmu
Lucasfilm
Mads Mikkelsen hovoří o „spielbergovském" dobrodružství, jež nás čeká.

V kinech momentálně úřadují Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství. Mads Mikkelsen ve filmu ztvárnil ústředního záporáka Grindelwalda a magazín The Hollywood Reporter jej při té příležitosti vyzpovídal. Řeč přišla také na Indianu Jonese 5, kde se opět předpokládá, že dánský rodák dostal zase zápornou úlohu.

Mads samozřejmě nesmí říct nic konkrétního o ději filmu, ale prozradil, že nový snímek se atmosférou nejvíc blíží Dobyvatelům ztracené archy a Chrámu zkázy, tedy dvěma nejstarším dílům série, které napsal George Lucas a zrežíroval Steven Spielberg. Novinka má opět být hutná, velkolepá a silně inspirovaná dobrodružnými seriály ze 40. let minulého století. A ačkoliv snímek režíroval nakonec James Mangold, Mikkelsen tvrdí, že „pětka“ přesto v tom nejlepším slova smyslu působí jako Spielbergův film. Harrison Ford je prý navzdory pokročilému věku (táhne mu na 80) stále ve skvělé formě a tak se například stalo, že štáb skončil v pět hodin ráno s natáčením a Ford nasedl na své kolo a jel na padesátikilometrový výlet. Tuhý kořínek tedy Harrisonovi nechybí. Teď už jen doufejme, že jeho Indy nebude ve filmu řádit jako zběsilý, ale bude jednat uměřeně svému věku.

Indiana Jones 5 znovu představí Harrisona Forda jako populárního lovce pokladů, jenž se 29. 6. 2023 po čtrnáctileté pauze ještě jednou vrátí, aby (zřejmě) uzavřel současnou sérii dobrodružných příběhů. Režíruje James Mangold. Dále hrají Phoebe Waller-Bridge, Thomas Kretschmann, Mads Mikkelsen, Boyd Holrook, Toby Jones, Antonio Banderas a Shaunette Renée Wilson. Hudbu složí John Williams.

Titulní foto je ilustrační

Zdroje: The Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu