Thor: Láska jako hrom drží z pohledu fanoušků smutný rekord

Thor: Láska jako hrom drží z pohledu fanoušků smutný rekord | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Marvel svoje fanoušky ještě nikdy takhle nenapínal.

V poslední týdnech se množí různé „zaručené zprávy“ o tom, kdy uvidíme trailer pro snímek Thor: Láska jako hrom. A není divu. Do premiéry filmu zbývají tři měsíce a zatím jsme neviděli jediný oficiálně zveřejněný propagační materiál. Dočkali jsme se pouze fotek z natáčení a občas nějakého obrázku, co se dostane ven skrze některé z partnerů Marvelu, například přes výrobce hraček.

Premiéra je tak blízko, že čtvrtý Thor už dokonce stačil pokořit jeden zajímavý rekord. Láska jako hrom má ze všech marvelovek nejmenší rozestup mezi prvním trailerem a premiérou filmu! A to dosavadní rekord platil zatraceně dlouho, když jej držel Neuvěřitelný Hulk (2008) s 93 dny. Thor si den ode dne víc a víc upevňuje vlastní rekord. Průměrně Marvel vypustí trailer 169 dní před premiérou a dokonce i v případu Spider-Mana: Bez domova, kde se také čekalo hodně dlouho, se fanoušci dočkali už 116 dní před premiérou.

Důvodů k napínání fanoušků můžeme hledat hned několik. Ještě v polovině března snímek podstupoval v Los Angeles dotáčky! Během pandemie je v Hollywoodu všechno jinak. Vypadá to, že zhruba od Avengers: Endgame Marvel obecně rozestup mezi trailerem a premiérou zkracuje. (Výjimkou byla Black Widow, kvůli několikrát odložené premiéře). A v relativně krátkém úseku bylo (a je) třeba zpropagovat Shang-Chiho, Eternals, Hawkeye, Spider-mana: Bez domova, Moon Knighta a Doctora Strange v mnohovesmíru šílenství. Navýšení počtu marvelovských titulů tedy možná začíná mít vliv i na propagaci.

Ta se teď v případě Thora nicméně zřejmě konečně roztočí na plné obrátky. Chris Hemsworth na svém Instagramu sdílel společnou zákulisní fotku s kolegyní Tessou Thompson a režisérem Taikou Waititim, kteří se do marketingu filmu čerstvě pustili. Někteří fanoušci se dokonce domnívají, že nám partička zdviženými prsty signalizuje, že trailer uvidíme 11. 4. 2022. Tedy už následující pondělí.

Thor: Love and Thunder navazuje na Thora: Ragnarok a Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson a Taika Waititi. Doplní je Christian Bale a Strážci Galaxie. Režíruje Taika Waititi, který napsal scénář společně s Jennifer Kaytin Robinson. Datum premiéry je stanovené na 7. 7. 2022.

Podklady a foto: Marvel Studios

Galerie: 2

Thor: Láska jako hrom drží z pohledu fanoušků smutný rekord | Fandíme filmu Thor: Láska jako hrom drží z pohledu fanoušků smutný rekord | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu