Flash a Fantastická zvířata zvažují rozloučení s Ezrou Millerem

Flash a Fantastická zvířata zvažují rozloučení s Ezrou Millerem | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Vedení studia Warner Bros. řeší, jak naložit s potížemi mladého herce. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Magazín IGN uvádí, že jeho vlastní interní zdroje popírají, že by k nějaké mimořádné schůzce došlo, a že tvrzení z Rolling Stone jsou "přehnaná". A teď je samozřejmě otázkou, komu věřit. Autorka článku pro Rolling Stone (Tatiana Siegel) je zkušená, prošla řadou prestižních publikací a rozhodně nemá pověst někoho, kdo by si cucal zprávy z prstu. Mohlo dojít ke komunikačnímu šumu, případně naopak někdo z Warneru zneužívá IGN k tomu, aby se pokusil zpochybnit pravdivost uniklých informací. V tuhle chvíli nezbývá než doufat, že se k tématu vyjádří další zkušení hollywoodští reportéři, kteří by mohli vědět něco víc.

Původní příspěvek z 6. 4.: Podle informací magazínu Rolling Stone se 30. března sešli k mimořádnému jednání špičky studia Warner Bros., aby probraly další osud Ezry Millera. Herec pro studio hraje superhrdinu The Flashe ve světě DC a kouzelníka Creedence v sérii Fantastická zvířata. Důvodem ke schůzce byl další kriminální skandál, jenž herec ztropil.

Jen pár dní předtím, 28. března, byl Ezra zatčený na Havaji poté, co podle výpovědi svědků sprostě řval na hosty v baru, cizí ženě zpívající karaoke vytrhl z ruky mikrofon a také měl učinit výpad proti dalšímu návštěvníkovi podniku. Byl propuštěný na kauci, ale záhy se měl vloupat do ložnice místního páru, sprostě vyhrožovat dvojici smrtí a ještě jí sebrat peněženku a doklady. Následující den soud na žádost (údajných) napadených vydal (prozatím dočasné) rozhodnutí, které Millerovi zakazuje se k páru přibližovat.

Letos v lednu herec na svém Instagramu zveřejnil post, ve kterém členům Ku Klux Klanu ze Severní Karolíny vzkázal, že mají spáchat sebevraždu, nebo budou zabiti. Záhy příspěvek opět smazal. Už v roce 2020 se objevilo video, které ukazuje, že Miller v baru na Islandu škrtil (alespoň zdánlivě – incident nikdy nebyl vyšetřen) cizí ženu. Podle interních zdrojů Rolling Stone se Miller při natáčení The Flashe nejednou emocionálně zhroutil. V tomto případě nešlo o nijak násilné chování, nicméně nad sebou Ezra ztrácel kontrolu a kupříkladu začal prohlašovat, že vůbec neví, co vlastně dělá.

Podle zákulisních informací byl Warner znejistěný už po incidentu na Islandu, ale tehdy se z nějakého důvodu rozhodl nezasahovat. Není zřejmé proč, můžeme spekulovat o tom, že incident zastínily potíže s Johnnym Deppem a roli mohlo hrát i to, že Miller nebyl stíhaný. Pro tuto chvíli manažeři rozhodli o tom, že pozastavují přípravu veškerých budoucích Millerových projektů a definitivní vyřešení situace tak odkládají na později. Zřejmě také proto, že se nikomu ve Warneru nechce dělat žádná velká rozhodnutí před tím, než bude studio definitivně spojené se společností Discovery, která Warner nedávno koupila. Chystaný snímek The Flash by v tuhle chvíli zřejmě neměl být ohrožený.

Jako bonus Rolling Stone dodává, že jedny z prvních natočených záběrů The Flashe sklidily interně ve Warneru pozitivní ohlasy. A v minulosti se prý skutečně zvažoval samostatný snímek s Deadshotem, ostrostřelcem ze snímku Sebevražedný oddíl. Will Smith si ale tehdy (dlouho před jeho vlastními problémy) údajně řekl o příliš velkou výplatu a projekt dál nepokračoval.

Foto: Warner Bros.

Zdroje: IGN, Rolling Stone

Galerie: 3

Flash a Fantastická zvířata zvažují rozloučení s Ezrou Millerem | Fandíme filmu Flash a Fantastická zvířata zvažují rozloučení s Ezrou Millerem | Fandíme filmu Flash a Fantastická zvířata zvažují rozloučení s Ezrou Millerem | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu