Vrána obsadila nového představitele nemrtvého mstitele

Vrána obsadila nového představitele nemrtvého mstitele | Fandíme filmu
Dimension Films
Zobrazit další 2 obrázky
Nové zpracování kultovního komiksu opět obsadilo hlavní roli a je znovu na cestě.

Začátkem března producent Edward R. Pressman v rozhovoru řekl, že se už brzy dozvíme, kdo byl obsazený jako nový představitel Vrány. Tehdy jsem k tomu byl skeptický, protože do té doby projekt stál opravdu dlouho na mrtvém bodě. Nicméně světě div se, teď jsme se skutečně obsazení nového Erica Dravena dočkali.

Novou verzi depresivního antihrdiny ztvární Bill Skarsgard, čtvrtý nejmladší syn slavného hereckého klanu. Bill je známý především jako démonický klaun Pennywise z hororů To (ale také například ze seriálu Castle Rock). Teď si opět nanese na tvář bílý make-up, akorát se zlem bude bojovat, namísto toho, aby jej ztělesňoval. Do blíže nespecifikované role byla obsazena zpěvačka FKA twigs, jež zatím měla největší roli ve snímku Honey Boy.

Nové zpracování Vrány zrežíruje Rupert Sanders, jenž natočil Sněhurku a lovce, Ducha ve stroji nebo první epizodu seriálové Nadace. Sanders je známý především jako vizuální tvůrce a jeho vyprávění děje a práce s postavami často pokulhávají. Vránu nicméně řada fanoušků hodně vizuálně vnímá, tak třeba k sobě látka a režisér budou pasovat. Scénář píše Zach Baylin, autor Krále Richarda: Zrození šampiónek a chystaného Creeda III. Zatím nemáme podrobnosti o tom, kdy se bude točit a kdy film uvidíme. Prozatím platí, že nové zpracování Vrány už bylo tolikrát zrušené, že dokud nebudeme sedět v kině, nemá smysl si dělat velké obavy či naděje.

Vrána je komiks, kterým se jeho autor Jamese O’Barrem pokusil vyrovnat se smrtí svojí přítelkyně. Jeho hrdina Eric Draven také přišel o svou milovanou, kterou zavraždil spolu s ním pouliční gang. S pomocí vrány, která odvádí duše zemřelých na druhý břeh, vstává Eric z hrobu, aby vykonal pomstu na všech, kteří jsou za smrt jeho milované zodpovědní. Komiks už v roce 1994 zrežíroval Alex Proyas. Z jeho adaptace se stala kultovní atmosferická záležitost, kterou bohužel provází tragický stín – během natáčení zahynul představitel hlavní role, Brandon Lee.

Titulní foto je ilustrační - Starší zpracování Vrány

Zdroj: Deadline

Galerie: 3

Vrána obsadila nového představitele nemrtvého mstitele | Fandíme filmu Vrána obsadila nového představitele nemrtvého mstitele | Fandíme filmu Vrána obsadila nového představitele nemrtvého mstitele | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu