Ironheart: Na ironmanovské sérii pracuje režisér Black Panthera

Ironheart: Na ironmanovské sérii pracuje režisér Black Panthera | Fandíme filmu
MIT
Ryan Coogler pokračuje ve svojí disneyovské štaci.

Marvelovská minisérie Ironheart v únoru obsadila další hereckou posilu. Tou se stal Anthony Ramos, nová nastupující hvězda, jež se nám představila v muzikálech Hamilton a Život v Heights a brzy jej uvidíme také v příštích Transformers. Ramos během rozhovoru s magazínem Extra odhalil zajímavou skutečnost, která dříve nebyla známa. O blížícím se natáčení řekl:

[Budu točit se] skvělými lidmi. Chinakou Hodge, Ryanem Cooglerem a prostě super bandou. Víte koho myslí… Dominique Thorne...a prostě jsem rád.“

O tom, že hlavní scenáristkou bude Chinaka Hodge víme už delší dobu. Ale o Ryanu Cooglerovi ve spojitosti s Ironheart slyšíme poprvé. Coogler je režisér Black Panthera 1 a 2 a momentálně nevíme, v jaké pozici na Ironheart vlastně pracuje. Jestli se podílí scenáristicky, zrežíruje některou z epizod, anebo pouze v pozici producenta. Vzhledem k tomu, že momentálně má plné ruce práce s dokončením Black Panthera 2, tak bych osobně tipoval tu producentskou variantu.

Kde se Coogler u projektu ocitl? Důvody můžeme hledat dvojí. Jednak právě v jeho snímku Black Panther: Wakanda Forever bude poprvé představena Riri Williams (Ironheart) v podání Dominique Thorne. Cooler a jeho produkční společnost Proximity Media navíc uzavřeli dlouhodobější spolupráci s Disneym, tudíž tohle může být jeden z prvních projektů, které společně připravují. Jistě se brzy dozvíme o spolupráci víc.

Marvel minisérie Ironheart navazuje na Iron Manův odkaz. V komiksech je Riri Williams patnáctiletá geniální dívka, která přes svůj nízký věk má stipendium na prestižní inženýrské universitě MIT. Tam po kouscích ukradne dost materiálu na to, aby dokázala vlastnoručně vyrobit ironmanovské brnění. Když se za ní konečně pustí školní ochranka, tak uprchne a sama následně zabrání dvěma trestancům v útěku z vězení. Svůj oblek nadále vylepšuje a brzy se o ní dozví Tony Stark, který ji podporuje (to by ve filmech logicky muselo být pozměněno). Přijala kódové označení Ironheart. O sérii zatím bylo odhaleno, že ústřední úlohy se zhostí Dominique Thorne. Scenáristkou série je Chinaka Hodge.

Foto je ilustrační

Zdroj: Extra

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest