Black Mass: Johnny Depp stojí balík

Black Mass: Johnny Depp stojí balík | Fandíme filmu
Johnny vycouval z chystané životopisné gangsterky, protože mu producenti odmítli dát požadovaný honorář. Na kolik takový Depp přijde?

James Joseph “Whitey” Bulger byl mafiánský boss, který mimo jiné dvanáct let (do roku 2011) figuroval na žebříčku deseti nejhledanějších lidí FBI. Ta také nabídla za jeho dopadení dva miliony dolarů. Inspiroval například postavu Jacka Nicholsona ve Scorseseho Skryté Identitě anebo padoucha v Affleckově Městu, kterého hrál Pete Postlethwaite. Nějaký čas se o zpracování jeho životního příběhu pokoušeli již zmiňovaný Ben Affleck společně s Mattem Damonem. Ti ale neuspěli. Momentálně se o to pokouší režisér Barry Levinson, jenž má za sebou například osmdesátkové hity Rain Man, Dobré Ráno Vietname nebo pár let starý vynikající televizní film Doktor Smrt.

Scénář, který napsal Mark Mallouk, je založený na knize Black Mass: The True Story of an Unholy Alliance Between the FBI and the Irish Mob, pod kterou jsou podepsání Dick Lehr a Gerald O’Neill. Ten dále přepracoval Jez Butterworth. Do hlavní role byl nějaký čas zvažovaný Johnny Depp, ale potom, co na festivalu v Cannes neprojevili distributoři o film příliš velký zájem, ho prý producenti požádali, aby snížil svůj 20 milionový honorář. To ale herec odmítl a z projektu vycouval. Samotný film má mít rozpočet kolem 60 milionů. Joel Edgerton měl hrát zásadní roli agenta FBI. Zdali je stále na palubě on, se prozatím neví.

Na Johnnyho Deppa se tak můžeme těšit v novém filmu Gora Verbinskiho Osamělý Jezdec. Dále je upsán k debutu dvorního kameramana Christophera Nolana Wally Pfistera Transcendence, pátým Pirátům z Karibiku a k novému filmu dalšího pirátského režiséra Roba Marshalla Into The Woods.  

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu