Harbinger: Bratránek Dieselova Bloodshota míří do kin

Harbinger: Bratránek Dieselova Bloodshota míří do kin | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Známe režiséra komiksového filmu o mladém muži se superschopnostmi na útěku.

Studio Paramount našlo režiséra pro komiksový snímek Harbinger. Bude jím Wes Ball, jenž je zodpovědný za sérii Labyrint. O přípravách filmu se mluví už řadu let, nicméně nějaký čas se jej ještě nedočkáme – Ball by měl letos začít pro Disneyho točit novou Planetu opic.

Komiksová série Harbinger pojednává o Peteru Stanchekovi, teenagerovi s psionickými schopnostmi, který je neustále na útěku před úřady. Podezřelá korporace Harbinger kolem Petra stále víc a víc stahuje smyčku, a pokud nechce být polapen, nezbývá mu nic jiného, než dát dohromady skupinku podobně nadaných individuí a společnými silami přejít do protiútoku.

Harbinger je komiks ze stáje Valiant. Z té pochází například také Bloodshot, jenž už byl zadaptovaný do filmové podoby před dvěma lety, kdy nemrtvého hrdinu plného nanobotů ztvárnil Vin Diesel. Před lety se počítalo s tím, že komiksy Valiantu dají dohromady provázaný filmový svět, podobně, jako to dělají ty od Marvelu a DC. Z plánů nicméně sešlo v momentě, kdy se práva na jednotlivé komiksy rozdělila mezi vícero studií. Bloodshot patří pod Sony, Harbinger momentálně pod Paramount.

Nejnovější verzi scénář pro Harbinger píše Andrew Lanham, podepsaný pod Obhájce nevinných nebo pod Shang-Chiho. Producentem chystané novinky je Neal H. Moritz (Rychle a zběsile). Kdysi byli s hlavní roli spojovaní Dylan O’Brien či Noah Centineo, avšak v aktuální chvíli studio ještě s žádnými herci nejedná.

Foto je ilustrační - Bloodhost

Zdroj: Deadline

Galerie: 4

Harbinger: Bratránek Dieselova Bloodshota míří do kin | Fandíme filmu Harbinger: Bratránek Dieselova Bloodshota míří do kin | Fandíme filmu Harbinger: Bratránek Dieselova Bloodshota míří do kin | Fandíme filmu Harbinger: Bratránek Dieselova Bloodshota míří do kin | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest