Doctor Strange 2: IMAX trailer ukazuje ještě více šílenství

Doctor Strange 2: IMAX trailer ukazuje ještě více šílenství | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 4 obrázky
I příští marvelovka bude mít v kinech IMAX vyšší obraz. A nový trailer to ukazuje.

Nedávno jsme se dočkali nového traileru pro chystanou marvelovku Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství. Upoutávka nám toho o snímku hromadu odhalila, jak jsme podrobně zkoumali v samostatném rozboru. Možná nám ale stále něco uniklo, protože jsme vlastně trailer neviděli celý. Dříve byla zveřejněna verze upoutávky pro běžná kina. Snímek ale bude uvedený také v kinech IMAX, kde po celou dobu bude roztažený na plnou výši obrazu (zjednodušuji, techničtí fajnšmekři prominou). To znamená, že ve formátu IMAX má obraz filmu plochu záběru o 26% větší.

Níže je trailer přiložený, tak se můžete očima projet po okrajích obrazu, zda tam nenarazíte na něco zajímavého (například nám tam vyčnívá o kousíček větší kus hlavy Patricka Stewarta). Druhé přiložené video potom názorně porovnává standardní a IMAX verzi filmu.

Dveře do multiversa plného tajemství a šílenství se otevírají. Iron Man a Captain America jsou po zuřivé bitvě v Avengers: Endgame pryč a předpokládalo se, že centrální úlohu v Avengers převezme Doctor Strange, dřívější geniální chirurg a ten nejmocnější kouzelník. Jenže po tom, co použil zakázané kouzlo (které je považované za to vůbec nejnebezpečnější) k tomu, aby silou vůle manipuloval s časem a prostorem, otevřely se dveře k tajuplnému šílenství zvanému „mnohovessmír“. Aby dal ve světě, kde se všechno neustále mění věci opět do pořádku, vyhledá Strange pomoc svého spojence a nejvyššího kouzelníka Wonga a nejsilnější Avengerku – Wandu, alias Scarlet Witch. Nad lidstvem se vznáší strašlivá hrozba a celé univerzum už sami zachránit nedovedou. Překvapením je, že ta největší hrozba ve vesmíru vypadá přesně jako Doctor Strange… Režisér Sam Raimi, známý svým jedinečným pohledem na svět, oslní všechny diváky ohromujícím měřítkem a zcela novým vizuálním zážitkem, který bude překračovat hranice času a prostoru.

V hlavních rolích se vracejí Benedict Cumberbatch, Rachel McAdams, Benedict Wong, Chiwetel Ejiofor. Doplní je Elizabeth Olsen a Xochitl Gomez. Česká a slovenská premiéra jsou stanoveny na 5. 5. 2022.

Podklady a foto: Marvel

Galerie: 5

Doctor Strange 2: IMAX trailer ukazuje ještě více šílenství | Fandíme filmu Doctor Strange 2: IMAX trailer ukazuje ještě více šílenství | Fandíme filmu Doctor Strange 2: IMAX trailer ukazuje ještě více šílenství | Fandíme filmu Doctor Strange 2: IMAX trailer ukazuje ještě více šílenství | Fandíme filmu Doctor Strange 2: IMAX trailer ukazuje ještě více šílenství | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest