Bullet Train: První teaser nás zve do zabijáckého vlaku

Bullet Train: První teaser nás zve do zabijáckého vlaku | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Svezte se s Bradem Pittem rychlovlakem plným nájemných vrahů.

Začala virální kampaň chystaného akčního snímku Bullet Train. Čerstvě bylo zveřejněno video, které se tváří jako reklama na vlakovou společnost Nippon Speed Line (Nipponská rychlostní linka). Zároveň ale v reklamě promlouvá Brad Pitt, jedna z hlavních hvězd filmu. Pitta také můžeme ve videu vidět a je dost dobře možné, že i další záběry vlaku pocházejí přímo z filmu. Video a nově otevřená webová stránka lákají na jakési odhalení, k němuž dojde 2. března. Pravděpodobně se v ten den dočkáme plnohodnotného traileru.

Bullet Train je akční thriller zasazený na palubu vysokorychlostního vlaku. Na palubě cestuje pět profesionálních zabijáků, kteří zjišťují, že úkoly, které jednotlivě dostali, jsou vzájemně propojené. Jako zabijáci ve snímku vystupují Sandra Bullock jako Maria Beetle, Joey King jako Prince, Andrew Koji jako Kimura, Zazie Beetz jako Hornet a Aaron Taylor-Johnson a Brian Tyree Henry jako duo Tangerine a Lemon. Brad Pitt vystupuje jako Ladybug, agent, který má dohled nad Mariou Beetle.

V dalších rolích vystupují Masi Oka, Michael Shannon, Logan Lerman, Hiroyuki Sanada, Karen Fukuhara, Bad Bunny, Pasha D. Lychnikoff nebo Miraj Grbić. Snímek natočil David Leitch (John Wick, Atomic Blonde, Deadpool 2, Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw). Scénář napsal Zak Olkewicz, původní knižní předlohu Kōtarō Isaka. Datum české premiéry je stanoveno na 14. července.

Podklady a foto: Sony

Galerie: 3

Bullet Train: První teaser nás zve do zabijáckého vlaku | Fandíme filmu Bullet Train: První teaser nás zve do zabijáckého vlaku | Fandíme filmu Bullet Train: První teaser nás zve do zabijáckého vlaku | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest