The Batman: První ohlasy unikly na internet

The Batman: První ohlasy unikly na internet | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
Podle některých novinářů se máme připravit mít „nového nejoblíbenějšího Batmana“.

První novináři viděli The Batmana, společně s tím, jak si snímek odbyl slavnostní premiéru v Londýně. Zatím panuje přísné embargo, které zřejmě bude platit až do 28. února. Filmovému oddělení stanice MTV se však povedlo menší nedopatření, když na Instagram předčasně nahráli upoutávku s novinářskými komentáři. Určitě už jste podobnou upoutávku v minulosti viděli, když k některému z chystaných velkofilmů studio vypustí video, kde záběry z filmu střídají novinářské superlativy. Přesně takové video vyrobila MTV ve spolupráci s Warnerem. Video bylo znovu rychle staženo, ale mezitím už se jeho obsah začal šířit online.

Jak už bylo řečeno, jde o placenou spolupráci MTV a Warneru, takže tad opravdu nejde čekat nic jiného, než chválu, ale vzhledem k tomu, jak silně očekávaným snímkem The Batman je, tak fanoušci vezmou za vděk i takovými ohlasy. Takže co jsme se dozvěděli? Padly tradičně bezpohlavní superlativa, podle nichž je snímek „naprosto euforický“, „senzační“, „chytlavý“ nebo „super biják“. Zajímavější komentáře přicházejí pouze přímo od MTV a od Insideru. Podle redaktorky MTV režisér Matt Reeves natočil extrémně zábavný a napínavý příběh o Batmanově dospívání. A podle redaktora Insideru se Robert Pattinson stane vaším novým nejoblíbenějším Batmanem. To je hodě silné tvrzení, ale kdyby byl očekávaný komiksový opus opravdu až takhle dobrý, diváky by to jistě neurazilo.

V galerii si můžete prohlédnout ještě oficiální fotografie z premiéry, které Warner Bros. zveřejnil.

Bruce Wayne (Robert Pattinson) už dva roky slídí jako Batman po ulicích Gothamu a zasévá strach do srdcí zločinců. To jej zavedlo hluboko do stínů města. V propletené síti zkorumpovaných úředníků a vlivných lidí se může spoléhat pouze na dva spojence, Alfreda Pennywortha (Andy Serkis) a seržanta Jamese Gordona (Jeffrey Wright). Spoluobčané jej tedy vnímají povětšinou jako osamělé ztělesnění pomsty.

Skrze sadistické machinace začne zabiják líčit na Gothamskou smetánku. Série kryptických stop zavádí nejlepšího detektiva světa pátrat do podsvětí, kde se potkává s figurami, jako jsou Selina Kyle alias Catwoman (Zoë Kravitz), Oswald Cobblepot alias Penguin (Colin Farrell), Carmine Falcone (John Turturro) a Edward Nashton alias Riddler (Paul Dano). Důkazy začínají ukazovat k okruhu Bruceových blízkých a začíná být zřejmé, jaký rozsah vlastně mají pachatelovy plány. Batman musí uzavřít nová spojenectví, demaskovat viníka a přinést spravedlnost do světa korupce a zneužití moci, které dlouhá léta svíraly Gotham.

Snímek režíruje Matt Reeves. Datum premiéry je v Česku a na Slovensku stanovené na 3. března 2022.

Foto: Warner Bros.

Zdroj: Screen Rant

Galerie: 5

The Batman: První ohlasy unikly na internet | Fandíme filmu The Batman: První ohlasy unikly na internet | Fandíme filmu The Batman: První ohlasy unikly na internet | Fandíme filmu The Batman: První ohlasy unikly na internet | Fandíme filmu The Batman: První ohlasy unikly na internet | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu